Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

Olík 

všechny recenze uživatele

Plný dům, Kutil Tim, Krok za krokem, Billy, Alf........vzpomínáte (máte pravdu, nekonečné reprízování, nám nedá zapomenout), takhle jsme se učili co to vlastně je zač ten sit-com. Všechny zmiňované seriály měli podobné rysi - rodinné hodnoty, u zdi se držící humor, nebo ždímaní dávno suchého, ale právě Tannerovic rodinka vítězí co se týče kříšení již mrtvého, infantilnosti, moralizování a všednosti.........líbí se mi přirovnání "Krok za krokem light". Ve své době hit, dne spíše úsměvné retro. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Z pohledu českého diváka ne až tak zažitý seriál, protože se vysílal jen jednou a to jen dvě první série. Vím, že to běželo na Markíze, a dokonce s českým dabingem, ale tehdy jsme tu neměli moc možnost, jak to sledovat. Nevím tedy nic o kvalitě pozdějších sérií. Step By Step je údajně lepší. No, nevím, i Step později narazil na úpadek kvality. ()

Reklama

megan017 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nuda, nezáživný humor, i když pár hlášek se povedlo, to musím uznat. Děvčátka Olsenovic mi nikdy nepřišla roztomilá, ani když nemluvily, ani ty naučené fráze, které lidi tolik žrali. Joey to byl správný týpek, co se týče mužské části, tak nějak byli svým způsobem vtipní, děvčata už moc ne, i když D.J začala docela perlit, když dospívala. Na konci každé epizody je vždycky nějaké poučení od věčně moralizujícího Dannyho, který jakožto otec není moc přísný. Bohužel ta rodinná idylka je až moc úměle vytvořená. Step by step je ve srovnání s tímto mnohem lepší. Koukat se na to ale dalo, Candace Cameron tu hezky dospěla a myslím, že to je sitcom, který neurazí. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který v podstatě nebyl vůbec vtipný, vlastně je to přesně ten druh sitcomu z 80.let, který parodují Simpsonovi v díle 11 serie 22. V každém dílu navíc na mládež vyskočilo nějaké to ponaučení. Pochybuji, že to ještě někdo někdy nasadí do vysílání. Viděno tenkrát asi 15 dílů, měl jsem holt spustu času. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Seriál je vysílán ve více než 75 zemích světa, včetně ČR. (ČSFD)
  • Seriál v 90. letech vysílala v tuzemsku Česká Televize, avšak s jiným dabingem, než jej později vysílala TV Smíchov. Skupina Nova v roce 2013 pro seriál Plný Dům nechala vyrobit nové české znění, v němž si svůj charakter Jessieho Katsopolise (John Stamos) nadaboval podruhé pouze Martin Sobotka. (Espejox)

Reklama

Reklama