Reklama

Reklama

Night Court

(seriál)
všechny plakáty
USA, (1984–1992), 77 h 12 min (Minutáž: 24 min)

Tvůrci:

Reinhold Weege

Hrají:

Harry Anderson, John Larroquette, Richard Moll, Charles Robinson, Markie Post, Marsha Warfield, Paula Kelly, Kelly Hu, Florence Halop, Stella Stevens (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(193)

Obsahy(1)

Night Court je americký televizní sitcom, který se vysílal na NBC od 4. ledna 1984 do 31. května 1992. Seriál se odehrává v noční směně manhattanského trestního soudu, jemuž předsedá mladý, neortodoxní soudce Harold „Harry“ T. Stone (Harry Anderson). (sator)

Recenze (3)

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Hej blesku, kde hoří? Z tohoto seriálu jsem viděl jen pár scének na youtube. A pravdu? Rval jsem si bránici smíchy!!! Dodatek: Vystopovat tento seriál není lehké, ale při troše snahy, vůle a píle to jde. A věřte mi. Ta námaha za to stojí. Boží osmdesátková sranda. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (2) - 42. ročník (za rok) 1984 - Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Selma Diamond, 45. ročník 1987 - Nejlepší herec ve vedlejší roli - John Larroquette ()

sator

všechny recenze uživatele

Night Court je americký televizní sitcom, který se vysílal na NBC od 4. ledna 1984 do 31. května 1992. Seriál se odehrává v noční směně manhattanského trestního soudu, jemuž předsedá mladý, neortodoxní soudce Harold „Harry“ T. Kámen (Harry Anderson ). Sérii vytvořil komediální spisovatel Reinhold Weege. ()

Reklama

Reklama