Reklama

Reklama

Veselé obludy

(seriál)
  • USA Aaahh!!! Real Monsters
Animovaný / Rodinný / Komedie / Horor
USA, (1994–1997), 20 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Hudba:

Drew Neumann

Hrají:

Charlie Adler, Christine Cavanaugh, David Eccles, Gregg Berger, Tim Curry, Xander Berkeley, Dorian Harewood, Cynthia Mann, Jim Belushi, Kevin McBride (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál vypráví o třech příšerkách žijících na smetišti. Ickis, Oblina a Krumm jsou přátelé a navštěvují školu pro monstra, která je umístěna pod městskou skládkou. Tam se učí, společně s ostatními monstry, jak děsit lidi kolem sebe. Ovšem často jejich pokusy o strašení nefungují tak, jak bylo plánováno. (Siri69)

Recenze (6)

fruity 

všechny recenze uživatele

Joo na tomhle jsem vyrůstal. V deseti letech můj nejoblíbenější seriál. Škoda, že už ho nikde nedávaj:( ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nechutný seriál, který na odpadcích, žumpách a odtokových rourách vystavěl svou nezapomenutelnou existenci. Nicméně je to tak podivné, že dívat se nějaké dítě na tento třicetiminutový "skvost" spolu s rodičem, bylo by to asi naposledy. Vedení Supermaxu ovšem vědělo, že ve tři hodiny odpoledne je ještě většina dospělých v práci :-). ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Tři ohavná stvoření, která trávila většinu svého života na smetišti, a která budila odpor i soucit zároveň (příroda se na nich skutečně vyřádila). Tohle že má být pohádka pro děti? Rozhodně ano! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ano, za mlada jsem byla nadšená, dnes oceňuju ty pořádné nechutnosti. A budou i DVD, vivat Amazon kontra Nickelodeon! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama