Reklama

Reklama

Loki - Season 1 (2021) (série)


Pro tok času. Vždycky. (S01E06)

(epizoda)
  • USA For All Time. Always. (více)

VOD (1)

Čas se krátí a ve velkém finále seriálové řady jdou Loki a Sylvie vstříc osudu. (Disney+)

Recenze (61)

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako finální epizoda tedy ohromné zklamání. Většího šaška jakožto záporáka, co tahá za všechny nitky už ani vybrat nešlo! A není to tak, že by mi šlo jen o akční scény, ale z celé epizody potěšila jen ta bitka s Lokim na závěr. První půl hodinu nudil užvaněný brepta, kdy vysvětloval svou práci tím nejnezáživnějším způsobem a dílo tak zahnal do slepé uličky, ze které se už pokračováním nemůže nikdy vyhrabat. Vysvětlení příběhu tak nebylo vůbec uspokojivé ani příliš promyšlené. Já se však od začátku obával, že tvůrci tuto směsici časových paradoxů a paralelních vesmírů neukočírují a postarají se tak o podobnou frašku. Bez propracovanosti soubojů bych dal jasný odpad. Zpětně lituji, že jsem nedal na své prvotní dojmy, neboť tohle byla opravdová ztráta času. Seriál uzavírám po první sérii a doufám, že obsah co nejdříve zapomenu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery. Hloupý vtip? Nemůžu uvěřit, že povolané osoby tuhle šaškárnu s vážnou tváří vypustily do světa. Po dramatickém nárůstu kvality v posledních dvou dílech mělo tohle všechny předpoklady být velkolepým finále, čemuž nasvědčovala i napínavý vstup Lokiho a Sylvie do Citadely. He Who Remains? Znělo to monumentálně, a navnadilo mě to ještě víc. Čekal jsem Living Tribunal, skutečné Time Keepers nebo něco podobného. A pak se na scéně objevuje užvaněný debil ve fialovém hábitu. Víceméně moment, kdy se vše zlomilo, kde se seriál zvrhl v parodii a od nějž nefunguje prakticky nic. Loki se Sylvií se porvou kvůli banální zámince, Mobiovo velkolepé "ničení TVA", na které se hypovalo v minulém díle, nevede nikam a  naprostá většina dějových linek končí neuzavřena. A jestli měl být ten černoch něco jiného než komediální fail, tak je to poslední hřebíček do rakve. Od finále jsem čekal velké vykoupení, místo toho došlo na velké potopení se vším všudy. EDIT: Tak jsem se dozvěděl, že ten šašek měl být Kang Dobyvatel. Gratulace Marvelu k zesměšnění tak ikonické postavy.  ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak finale me vylozene zklamalo. Fakt jsem si nepredstavoval, ze jako vyvrcholeni marvelovskeho serialu s fan favourite postavou stravime pulku dilu poslouchanim expozice od nejakeho nahodneho mourenina, prerusene nudnou a zbytecnou akcni scenou. A, ze to cele skonci jen cliffhangerem na druhou sezonu? Ble ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Sylvie a Loki konečne nájdu osobu, ktorá ťahá za nitky, teraz je iba na nich či jeho príbehu uveria alebo nie. Každopádne TVA to má zrátané a osud sveta je tiež na veľmi tenkom ľade. Prevedenie: Z finálneho záporáka som úprimne sklamaný a z celého vyloženia kariet na stôl som tiež sklamaný. Do toho to Lokiho precitnutie a dôvera. Dávam priemerné hodnotenie iba kvôli predchádzajúcemu good feelingu. 50% ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tragický závěr seriálu, kdy nakonec někdo nedokáže přenechat nenávisti ani tváří tvář lásky. Tohle je jedno z nejlepších finále jakéhokoliv seriálu. Jonathan Majors je vynikající herec a nového padoucha pravděpodobně celé fáze zahrál s naprosotu grácií. Miss Minute měla solidní jump scare doufám, že se vrátí jako side-kick nového Kanga. No a ten wtf závěr, který je pravděpodobně největší od Infinity War no to je prostě fantazie. Miluju tenhle seriál a absolutní špička a pravděpodobně to nejlepší, co kdy MCU vytvořilo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Během úvodního loga můžeme slyšet nespočet hlášek a zvuků z předchozích Marvel filmů, později pak i ústřižky z proslovů známých lidí jako Nelson Mandela, Neil Armstrong či Alan Watts. (NiWi)

Reklama

Reklama