Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom, Soap, Eddy a Bacon jsou obyčejní mladíci z Londýna, kteří přemýšlí, jak bez práce přijít k velkým penězům. Využijí proto toho, že jeden z nich je geniální karetní hráč a tak dají dohromady pracně naspořených 100 000 liber a vyrazí do Harryho tajné herny. Výsledek je ale zdrcující - dluží Harrymu něco přes půl milionu, který musí do týdne vrátit, pokud se nechtějí setkat s Harryho „vymahači“. Co teď? Rozhodnou se proto okrást své sousedy, kteří se chystají uloupit marihuanu jistým pěstitelům. To vypadá slibně! Netuší však, že prodat ji nebude žádná legrace a londýnské podsvětí je malé. Zaplatit dluh tedy asi nebude žádný med. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (871)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Báječná historka z podsvětí, už dlouho jsem se u filmu tak nepobavil, jako když jsem za zvuku hudby z Řeka Zorby sledoval zločineckou bandu, která se připravuje postřílet jinou bandu, která se ale připravuje také, a přitom ani jedna strana přesně neví, kdo proti nim stojí a oč mu vlastně jde. Guy Ritchie zkrátka už v debutu přinesl všechno to, co mám na jeho filmech tak rád. Plus Stinga. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Cakal som, ze Jason Statham tu predvedie nejake akcne umenie, ale tento film bol jeho debut, takze kde nic, tam nic, ale to nevadi, pretoze scenar je tak prekombinovany, humorny, ze som sa proste musel smiat cely film a na zaverecnej scene na moste este viac. Tento film sa moze s PODFU(C)KOM (2000) pekne porovnavat, niektorim sa moze viac pacit tento film, mne sa zase viac pacil PODFU(C)K. Prekvapenim bola aj mala uloha spevaka Stinga. Kto by to povedal, ze prave tento isty reziser Guy Ritchie natocil aj prepadak s Madonnou TROSECNICI (2002) ?... 11.10.2009 ______ Jason Statham - (Bacon) +++ Jason Flemyng - (Tom) +++ Dexter Fletcher - (Soap) +++ Nick Moran - (Eddie) +++ Steve Mackintosh - (Winston) +++ Nicolas Rowe - (J) +++ Nick Marcq - (Charles) +++ Charles Forbes - (Willie) +++ Vinnie Jones - (Velký Chris) +++ Peter McNicholl - (Malý Chris) +++ Stephen Marcus - (Grék Nick) +++ Sting - (JD) +++ Hudba: David A. Hughes, John Murphy +++ ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Guy Ritchie, Peter Cattaneo, John Rogers | Hudba: David A. Hunghes, John Murphy | Produkcia: Matthew Vaughtn, Roger Birnbaum, Joe Roth | Distribúcia: PolyGram Filmed Entertainment (UK), Gramercy Pictures (US), Gaumont Film Company (France), Touchstone Pictures (worldwide) | Štúdio: The Steve Tisch Company, SKA Films, Caravan Pictures, Summit Entertainment, HandMade Films | Rozpočet: 1,350,000 $ | Tržby: 25,297,569 $ || Jednoznačne najnápaditejší, najkomornejší kúsok z rodu novodobých, prepracovaných gangsteriek. Nesmrtelné antré Guya Ritchieho do zlatej elity Pánov filmárov. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Guy Ritchie byl na začátku své kariéry očividně ve vrcholné formě. Jeho způsob vyprávění je sice hodně netradiční a odlišný od těch"běžných", ale jak je ze zdejšího hodnocení vidět, většinou slaví úspěch. Scénář dává prostor velké škále postav, které jsou na začátku detailně představeny a následně se mezi nimi rozehraje bláznivá hra plná mafiánů, podrazů a peněz, která nemůže skončit jinak než velkým přehmatem. Všechno je perfektně promyšlené, scény na sebe plynule navazují a vyvrcholení- to je lahůdka, v tom je Ritchie prostě machr a nikdo se mu nevyrovná. Sice malinko slabší než Podfu(c)k, ale pozici mezi nejlepšími kriminálními komediemi tomuto filmu už nikdo nesebere. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Neříkejte víc, jedu do Anglie zapařit. Karty, brokovnici, plášť a kuklu mám. Ještě někde sehnat ten šílenej kukuč Vinnieho Jonese a jde se na věc. Ba ne. Obávám se, že bych dopadl třeba jako ten rusák s tím ustřeleným čírem. Film Guy Ritchiho mě přesvědčil o tom, že zaplétat zapletené je docela šikovný nápad. Zajimavá je i docela nenápadná budoucí hvězda Jason Statham nebo minirole Kocoura z Red Dwarf. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (38)

  • Konec filmu se natáčel jako alternativní závěr nějakou dobu po ukončení prací. Proto má Tom (Jason Flemyng) na hlavě čepici, neboť v té době již měl značně delší vlasy než v celém filmu. (don corleone)
  • Mickey (Ronnie Fox) má ve filmu zbraň Bren MK1 ráže .303 British. (dc125)
  • Režisér Guy Ritchie byl po premiéře kritizován hlavně za to, že hercům ve filmu nebylo rozumět. Výtku si vzal k srdci při práci na svém dalším filmu Podfu(c)k (2000), ale jinak, než myslíte: Brada Pitta nechal mluvit ještě horším slangem. (pornogrind)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama