Reklama

Reklama

Vládcové nebes

(seriál)
  • USA Masters of the Air (více)
Trailer 2
USA, 2024, 8 h 28 min (Minutáž: 48–77 min)

Tvůrci:

John Orloff

Předloha:

Donald L. Miller (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Bel Powley, Barry Keoghan, Stephen Campbell Moore, Sam Hazeldine, Josiah Cross, Ncuti Gatwa (více)
(další profese)

Epizody(9)

Počas druhej svetovej vojny riskujú svoje životy letci 100. bombardovacej letky – bratstva ukutého z odvahy, straty a triumfu. (Apple TV+)

Recenze uživatele Korbitch k tomuto seriálu (5)

Vládcové nebes (2024) 

Tak nám ten seriál o nelétajících letcích skončil a z nitra mého mozku se neodbytně na povrch dere otázka..... Proč tohle, kurva, vůbec točili??! Těšíte se na velké letecké bitvy? Zapomeňte! Těšíte se na překvapené výrazy nácků, když se na ně poprvé řítili P51? Zapomeňte! Těšíte se na..... Raději nepokračovat ve výčtu zklamání. MOTA trpí na slabý rozpočet. Něčeho většího se dočkáte někdy z kraje seriálu, tak třetí nebo čtvrtý díl. Tam se, dejme tomu, děje v tom vzduchu něco víc. Jinak se nedočkáte ani dokumentárních prostřihů jako třeba v Pacifiku. Seriál místy působí až nuceně. Jako pojďme to natočit za každou cenu,i když nemáme love na kvalitní zpracování leteckých soubojů. Pokud vím, tak se toho HBO vzdalo, právě kvůli vysokému rozpočtu. Chápu, že tvůrci se místo toho jali ukázat raději i věci kolem - trauma, sestřelení nad nepřátelským územím, pomoc od odboje, nevěra, koncentrák.... To je sice všechno moc pěkný, ale je to v takové míře, že to začne nudit. A proč? Protože to ve vzduchu prostě skoro není. A to je z mého pohledu zásadní nedostatek v seriálu o letcích. ()

Část pátá (2024) (E05) 

Přece není možný, aby měl někdo v rukou takovou látku a natočil něco tak nudnýho, plytkýho a plochýho. Že ne? Že ne?! A že jo, že jo 😂 ()

Část sedmá (2024) (E07) 

Jako oni tam řeknou, že je poprvé doprovázeli Mustangy a vidíš 3x, jak ta letadla proletí kolem bombardérů, pak někdo zařve skopčáci, pak tak 30 vteřin všude možně létají stíhačky, shodí bomby a blik, přistávají na základně. To ne ty vole 😂😂😂 Z bitvy jsou tam tak tři minuty. Tpč, Vládcové nebes ty vole. Užvaněná sračka, co je víc na zemi než ve vzduchu, fakt super 😂 ()

Část osmá (2024) (E08) 

Vládcové nebes bez nebes. Zase ve vzduchu tak 5 minut. Tahle sračka nebeská neměla nikdy vzniknout. Jak se tohle kurva může někomu líbit? Tohle má být o letcích? Ze dne D tam je zmínka, jak ho jeden týpek prospí. Já fakt chcípnu tvl 😂 ()

Související novinky

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

13.04.2022

Herec Tom Hanks (Most špiónů, Sully: Zázrak na řece Hudson) a jeho produkční partner Gary Goetzman (Zprávy ze světa, Soukromá válka pana Wilsona) si zřejmě našli nový domov na streamovací službě od… (více)

Fukunaga a cyberpunkový komiks

Fukunaga a cyberpunkový komiks

28.03.2021

Režisér první řady Temného případu či nové bondovky Není čas zemřít Cary J. Fukunaga si vybral svůj příští snímek. Bude jím adaptace cyberpunkového komiksu Tokyo Ghost pro studio Legendary. Příběh se… (více)

Reklama

Reklama