Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (229)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Čakal som nenáročnú priemernú Sandlerovku a presne to som aj dostal. Väčšinou je to trápne a nie vtipné ale nájde sa pár vtipných scén, ako starké v dvojzmyslových tričkách a tak isto to má pekný koniec. Príbeh je tak isto v pohode. Je to presne ten film ktorý si pozriete poobede nedeľu v telke , možno pri ňom zaspíte a rozhodne za hodinu zabudnete. Škoda mohlo to byť lepšie. ()

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Hubie je idiot. Nie ako skoro vo všetkom v čom hrá Sandler. Tu je to čistý retard. Nesympatický blbec je cieľom krutých vtipov svojich susedov a vy mu to vlastne trochu prajete. Ďalší problém je potom so samotným prostredím. Už sme si zvykli na to, že Sandler natáča tak, že odvezie bandu svojich kamarátov na Havaj, do Afriky alebo do prírody k nejakému jazeru, tam si užijú spoločné voľno a omylom pri tom natočia film. To teraz neprebehlo. Žid Sandler asi nemal prachy na letenky a ubytovanie, a tak svojich kamarátov narval do halloweenskych kostýmov. Lenže tento sviatok u nás nikdy nezapustil korene a Maya Rudolph ako Frankensteinova nevesta alebo Ray Liotta s farebnou parochňou úplne nezaujmú. Štandardne trápny a nadštandardne otravný Sandler, neatraktívne prostredie, odfláknutý dej a väčšinu času nuda a trápnosť. Hubie Halloween nie je dobrý film a celkom dlho som premýšľal, pre koho vlastne je. Na typickú sandlerovku je vážne až príliš hlúpy a nezaujímavý. (10.7.2022) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandler tyhle věci dělá na volnoběh. Zase si střihl jednoduchého šikanovaného joudu, který nakonec získá největší kočku ve městě a najde štěstí. Tentokrát si na blbnutí vybral Helloween a je to přesně tak dementně vtipné jak jsme zvyklí. Přesto Hubie nakonec překvapil. Finální zvrat je dost podařený, stejně jako máminy trička a skvělý Buscemi. Na Netflix dobrý. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Omáčka skvělá. Pěkný vizuál, hodně gagů v pozadí, tentokrát dobře využití herci/kamarádíčci pro vedlejší role a termoska je samozřejmě top legenda, která si zaslouží vlastní spin-off. Ale Hubie je samo o sobě postava téměř nesnesitelná a na rozdíl do Nickyho i bezdůvodně retardovaná. Korunu tomu pak nasazuje, když po někom takovém hází očko Claire, která si odběhla z Takové moderní rodinky užít celovečerní halloweenský speciál. SKORO mě Sandler tou postavou odradil, ale vše ostatní mi tak moc (v dobrém slova smyslu) připomnělo osmdesátkové americké komedie, že jsem se nakonec dost slušně bavil. Takže za mě rozhodně (po Vraždě na jachtě) nejlepší komediální sandlerovka vytvořená exkluzivně pro Netflix. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Miestny exot, z ktorého si celé mesto robí prdel sa snaží vyriešiť prípad miznutia ľudí vo svojom okolí. Herecké obsadenie: Sandlerovi už dochádza šťava a robí podobný humor, ktorým nás zabával v 90. rokoch. Problémom je že ako sa vyvíja technika vyvíja sa aj divák a toto jednoducho na dnešného diváka nezaúčinkuje. Celkom ma prekvapilo, že sa tomu upísal Liotta, ktorý má na podstatne lepšie filmy. Prevedenie: Salem počas Halloweenu by som teda chcel určite zažiť. Prevedenie Halloweenskej noci je výborné. Škoda prevedenia humoru. Pocity: Ako som už naznačoval podobná šialená komédia je v dnešnej dobe mimo mysu a smiať sa na nej aj keď som veľmi chcel bolo pre mňa veľmi ťažké, pretože humor bol silený a často nelogický. Nehovorím, že nutne vyhľadávam suchý anglický, inteligentný humor... ale smiať sa retardovi je pod moju a pevne verím že aj vašu úroveň. Pridaná hodnota: Bohužiaľ aj keď som veľmi chcel som ju nenašiel. 17% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu měl hrát herec Cameron Boyce, ale kvůli jeho tragické smrti se tak nemohlo stát. Roli dostal jeho blízký přítel a herec Karan Brar. Před závěrečnými titulky se objeví vzpomínka na Camerona Boyce. (SONY_)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama