Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dobrosrdečný, ale trochu bázlivý Hubie není v Salemu moc oblíbený. Když se ale na Halloweena začnou dít strašidelné věci, rozhodne se ve svém městečku zjednat pořádek. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (229)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu byl docela cringe a docela jsem litoval, že jsem si pustil nejhorší film na světě (jak Sandler naznačoval po opomenutí jeho výkonu v Uncut Games akademií). Naštěstí se to pak celkem ustálilo a já se i párkrát od srdce zasmál. Bohužel již Sandler neopakuje kvalitativní úspěchy z nultých let, ale spíš replikuje průměrné zářezy pro Netflix, kde se mu evidentně líbí. Celkem mě překvapila celkem zručná režie, jež si v několika scénách hezky pohrává s tím, co se děje ve filmu..ovšem scenář stojí za prd a celé to sráží dolů (a fekální humor to doráží)...5/10 ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Tady mám pocit, že covid už napadl kompletní sestavu penězorozdavačů Netflixu a současně Sandlerovu důvtipnost a sebejistotu napsat smysluplnou komedii o halloweenu, kde zaměstná i spoustu svých současně nezaměstnaných kamarádů z oboru. Jak jinak by mohlo tohle vzniknout než v zoufalé době plné neviditelného nepřítele a konspiračních teorií. Hrůzně předstíraný postižený, po kterém jde největší milf z ulice si může vzít kouzelnou termosku a strčit ji víte kam...15% ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladka nostalgicka sezoni jednohubka. Nic tu neni originalniho, ale nikdo nemusi byt originalni , aby lidi rozesmal. Sandler v minulych letech udelal vitecnou dramatickou pracu. Skoda ze nyni spoleha na beckove komedie. Ale kdyz mu Netflix plati miliony, co ma delat. Film je to detinsky. S gagy a vtipy na telo pristane uplna na dno filmoveho kose. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Mám rád halloweenské komedie a tahle Sandlerovka byla odzačátku must see. Nenechal jsem se odradit zdejším hodnocením a film jsem si užil. Sandler je hrozně cringy, ještě víc než bývají v komediích Carell nebo Ferrell. Super atmosféra Halloweenu, dobrý gagy a casting - kámoši Sandlera. Nejlepší byly trička Sandlerovy mámy - Canyoning makes me wet apod. První letošní halloweenský film. 3* ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

No tahle Sandlerovka se moc nepovedla. Tedy má to jisté kouzlo, Hubie je moc hodný a milý člověk, ale spousta scén ve filmu nemusela být (nebyla vtipná). Jinak ta základní kostra příběhu je fajn a líbila se mi. Ale jako celek to moc jako komedie nepůsobí a divák se u toho určitě nezasměje. Adam Sandler zde obsadil opět mnoho svých známých hereckých kolegů a ti to tam akorát kazí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama