Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Smith hraje s Genem Hackmanem ve strhujícím a napínavém thrilleru, kde se neustálá akce snoubí s nejvyspělejší technologií. Robert Clayton Dean je úspěšný washingtonský právník, u něhož - bez jeho vědomí – skončí video, které spojuje vysokého úředníka všemocné National Security Agency s politickou vraždou. Smrtonosná skupina dokonale vycvičených agentů NSA proti němu vede neúprosné tažení za použití té nejmodernější techniky, jehož cílem je Deana zdiskreditovat a získat zpět usvědčující důkazy. Členkou impozantního hvězdného obsazení je i Regina Kingová. Připravte se na ještě větší příval akce, zatímco Dean zoufale závodí s časem, aby získal zpět svůj kdysi normální život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (617)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Příběh je vystaven na mockrát zopakovaném námětu. Jeden člověk je opět obětí tajné složky státu, opět samozřejmě v USA. Tady je snad drobná změna v tom, že tyto tajné složky mají k dispozici veškeré představitelné i nepředstavitelné monitorovací zařízení. Moc mě to zkrátka nebavilo. Jako bych už předem věděl, jak všechno bude probíhat a jak všechno skončí. Opravdu nenacházím nic v čem by bylo tohle drama lepší než ty ostatní. Nepřítel státu mi přijde opět a znovu vyroben ze stejného těsta. Dávám takové pěkné 2*. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dnes prý už je technika mnohem dál a kvůli utajení nemohla být zobrazena - tak to potom tedy zapomeňte na soukromí. Výborně udělaný thriller, který se mi ovšem začal více líbit, až když se objevil Hackman, což je docela po dlouhé době. Zatímco jeho můžu, tak Smithe nemusím. A navíc Hackmanova postava je tu skvělá. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ačkoli má film přes dvě hodiny, tak si drží stále výborné tempo, člověk nemá moc času na to, aby se nudil. O napětí a povedenou akci není nouze. Dějově je to po celou dobu velmi zajímavá záležitost, ovšem závěr to trochu pokazil. Divně vykonstruované rozuzlení, kterým si u mě film o stupínek pohoršil. 80% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Skutočne som jediný, kto pozoruje onu hlúposť, formálny manierizmus a plytkosť tohoto pokusu o politický thriller? Strihová dynamika a efektná vizualizácia sú len povrchnou fasádou, spoza ktorej vytŕča smiešny Will Smith, nezaujímavý Gene Hackman a Jon Voight ako predstavitelia tuctových archetypov v klišoidnej historke o súboji odhodlaného jedinca s prehnitým "veľkým bratom". Najslabší Tony Scott, pretože najkomerčnejší. 30% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Skvelá zápletka, herecké obsadenie ako aj výkony. Voight ako ten zlý je super, Hackman skvelý ale od Willa Smitha by som takýto výkon po priemerných roliach typu 'Men In Black' a 'Independence Day' vôbec nečakal. Réžia detto, bratov Scottovcov môžem. Film ukazuje, kam až môže zájsť sila politickej moci, dosah technológií a že v súčasnosti si nikto nemôže byť istý svojim súkromím. Skvelo natočené, rýchle bez akýchkoľvek zbytočných naťahovačiek a tak reálne, že som týždeň po filme s nikým netelefonoval. Jeden z najlepšie premyslených filmov aké som kedy videl. 95%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (21)

  • Gene Hackman (Edward Lyle) nejprve roli několikrát odmítnul, přesvědčil ho až telefonát Tonyho Scotta. Will Smith (Robert Clayton Dean) se k projektu upsal právě kvůli možnosti spolupráce s Hackmanem a to i za relativně nízký honorář. (don corleone)

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

R.I.P. Tony Scott (1944 – 2012)

20.08.2012

V neděli 19. srpna zhruba ve 12:30 režisér Tony Scott „bez zaváhání“ skočil z mostu Vincenta Thomase v San Pedru. Skok byl smrtelný. V Scottově kanceláři byl posléze nalezen dopis na rozloučenou,… (více)

Reklama

Reklama