Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Inozuka 

všechny recenze uživatele

V devadesátkách jsem bral Navy Seals jako takový normální akčňák, kde je ale té akce až moc málo. Nyní viděno po dlouhých letech a musím své původní mínění poupravit ještě směrem dolu. Film je neskutečně klišovitý, a to i na Béčko. Děj je o ničem, bojové scény vesměs trapné, celé to nemá žádný spád. Navíc se nabízí otázka, jak přes všechny ty psychotesty mohou projít do nejlepší speciální US jednotky tak nevyrovnané osobnosti, jako se nám snaží film naznačit. Jediné, co stojí za shlédnutí je závěrečná akcička v Bejrůtu, která celkem jede. Bída s nouzí... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Skákat z letadla, který je v pořádku, je blbost. Ale pro sedmičlennou jednotku Námořní pěchoty není ani tohle problém. Typický akční film z konce 90.let, který sází na béčkovou zábavu. Škoda jen, že zde ta akční porce je střídána s mnohdy nudnými politickými částmi, které k tomu bohužel patřit asi musí. Ale i přesto se na to dívá vcelku slušně, už nejenom kvůli slušné hudbě, ale také díky slušnému hereckému osazenstvu. Slušný akční film z konce 90.let, který může konkurovat známějším kouskům z té doby. ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Klasický poTopgunovský kousek. A to se vším všudy. Parta suverénních týpků vlítne do akce, utrousí pár hlášek, seseká teroristy a pak to zapije s holkama u baru nebo oslaví na golfu. Rozjuchaně zdrhnou ze svatby a Charlie skočí z jedoucího auta s prstem v nose z mostu. No prostě cha cha cha brnkačka... a nebo ne? A právě zde tak trošku vidím problém. Jakoby film chvílemi nevěděl kam chce patřit. Protože třeba postava skvělého Biehna se tváří místy naprosto seriózně. Stejně jako porady před akcí. I ta akce mě na rozdíl od mých kolegů bavila. A finále chválím stejně jako oni. Postavy jsou v pohodě a příběh je tak akorát odlehčený a naivní, přesně podle popisku, ale v rámci ranku fungující. No a právě ona rozviklanost snímku dle mého škodí. Každopádně jsem se rozhodně nenudil a místy se i fakt bavil. 68 procent hlavně za super finále. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel že se dívám na vzdáleného příbuzného Top Gunu. Nejsem si ovšem úplně jistý, jestli by tenhle film případné zájemce o službu v Navy SEALS spíše neodradil. Přestřelky jsou totiž krvavé, špinavé a do pohodového eliminace bezmocných terčů mají pořádně daleko. Film je místy až zbytečně realistický a krutý k postavám. Občas scénář naopak zdivočel a utekl téměř do komedie. Jako oddychový testosteronový akčňák to vcelku šlape, ale žádné umění v tom radši nehledejte. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Klasický akční béčko devadesátejch let, kdy ještě nebylo nutný z každýho snímku o mariňácích dělat delší náborovej spot a patetický svědectví o chrabrosti příslušníků americký armády. Akce je docela slušná, zasloužila by však víc prostoru. Když se totiž zrovna nikde nestřílí, příběh docela nudí a ničemu nepomáhá ani delší stopáž. Proti případný nudě ale aspoň částečně pomáhá obsazení Charlieho Sheena. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:00:00, při přípravě na vyskočení z letadla, je vidět, že Dale (Charlie Sheen) má nasazenou masku špatně, a to tak, že mu vysí jen na špičce nosu a je tam jasně patrná mezera mezi maskou a obličejem. V případě takovéhle netěsnosti by maska nefungovala jak by měla a Dale by nejspíš omdlel z nedostatku vzduchu. (Ace.A.T.L.)
  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)
  • Když na konci Dale (Charlie Sheen) bojuje pod vodou s hlavním šupákem, tak ho podřízne pod krkem, avšak při pohledu na jeho tělo snášející se dolu do houbky není nikde ani trocha krve, což by z krku rozhodně bylo. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama