Reklama

Reklama

Creepshow Animated Special

(TV film)
Trailer
USA, 2020, 46 min

Režie:

Greg Nicotero

Předloha:

Stephen King (kniha), Joe Hill (kniha)

Scénář:

Greg Nicotero
(další profese)

Obsahy(1)

Speciální televizní díl známé hororové série Creepshow, který se dělí na dvě časti. V první sledujeme muže, který ztroskotal na opuštěném ostrově a je nucen zajít až za samou hranici lidskosti, aby přežil. V té druhé zase rodinu, která je na dovolené a po cestě si zajede na cirkusové vystoupení. Ovšem cirkus není jen tak ledajaký, jak sami zjistí. (JerryMalfoy97)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

jokino 

všechny recenze uživatele

Prvému príbehu dávam za 4*. Druhý mi vyslovene liezol na nervy. Žaba, ktorá len neustále pozerá do MT, nič iné poriadne nevníma a tak je to pomaly cez celý príbeh. Len je smutné, že dnes tak najmä detská a mládež skutočne celkom dosť fungujú.. Čo sa týka animácie, ano, mohla byť aj lepšia, viac "živšia", nie len niečo poskladané zo statických obrázkov, ale ok, nejako mi to nevadilo.. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jde o ten levný typ animace rozpohybovaných obrázků. Vizuál nezaujme. Adaptace jedné z mých nejoblíbenějších Kingových povídek přesto chytne díky Kieferovu uhrančivému hlasu. V textové podobě ale příběh o chlapovi co se sní funguje o dost lépe. Což jistě platí o Hillově Twitterovací návštěvě Cirkusu mrtvých, která je bohužel kvůli vizualizací strašlivě předvídatelná. Kreslené gore neděsí... V podstatě je to jen pro lenochy, kterým se nechce číst... a fandy Kiefera, Kinga seniora a Kinga juniora. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že si nepamatuji jestli jsem někdy předchozí části viděl nebo ne (jedničku mám pocit, že jo. První příběh je o chlápkovi co ztroskotá a nikdo ho nezachrání tak se sám požírá spíše průměr 40 procent a druhý je o tom, že rodina navštíví cirkus mrtvých , který se jí stane osudným taky 40 procent. Celkově průměrná záležitost na , kterou za 10 minut zapomenu možná i dříve 40 procent ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja nepatrím medzi obdivovateľov tejto serie a po tejto špeciálnej časti sa to nezmenilo, pravé naopak. Boli tu len dva príbehy, to nevadí, no strašne mi vadila hnusná animácia pohybujúcich obrázkov, kde sa postavy ani nesnažili otvárať hubu, aby to aspoň troska vyzeralo normálne a boli len stroho nadabovaný. A teraz k tým príbehom. Keby to bolo filmové spracovanie, tak by som aspoň pochválil veľa gore scén, hlavne ten druhý príbeh by vyzeral určite oveľa lepšie ako teraz. Príbehy sú robene len aby niečím zaujali, žiadna aspoň malinka logika tu nieje. Jeden si reže končatiny a nevykrváca, tak žrat potreboval, ale piť už nie? Druhý príbeh prišiel ešte s väčšou absurdnosťou. Ročne sa v tej show stratí 20 000 ľudí a nikoho to nezaujíma a nikto ich ani nehľadá, no vážne zaujímavé. Rýchlo na tento nepodarok zabudnúť. Slabé 2*. ()

Reklama

Reklama