Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitel Majer (Tomáš Magnusek) je propuštěn z vězení na amnestii. K sobě do domu si ho bere jeho spolužák ze základní školy Ivan (Zdeněk Godla), jenž žije v romském ghettě. Majer nemá nikoho z rodiny. Nikdo mu nezbyl, a tak nabídku Ivana vítá. Ivan Majerovi sdělí, že se mu rozhodl pomoci především z důvodu, že potřebuje znovu otevřít školu, na které dříve Majer učil a chvíli ji vedl. Ivan žijící v ghettě zná problémy své komunity a ví, že zrušení jejich oblíbené školy jim neprospělo. Majer začíná oslovovat své bývalé kolegy a především žáky, aby mu pomohli. Řada jeho žáků má také svoje děti. S nimi zažívá řadu komických situací. Netuší ovšem, že ho stále sleduje Dostál (Jiří Krampol), nejstarší z mafiánské rodiny, který ví, že Majer byl propuštěn a rozhodne se pomstít svého syna i vnuka. (Tomáš Magnusek s.r.o.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

rzazeman odpad!

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem xxmartinxx. Jen dodám, že jsem se u filmu asi dvakrát nebo třikrát pousmál, ale tím kvalitu filmu končí. Pokud chtěli ukázat herce z původní trilogie jak vypadají dnes, tak mohli udělat skupinové foto a ne film. Pan Magnusek si tu neskutečně honí ego. A ten konec? V průběhu filmu se objeví tajemná postava která má sejmout Majera. Je to snad ten hlavní zlý student, kterého máme celou dobu za mrtvého? Nebo někdo úplně nový? No to se samozřejmě nedozvíme, protože taky proč bychom měli my podřadní lidé. Jen doufám, že z toho nevzejde 5 díl. To už radši filmy od Neil Breena. ()

Kebabkony odpad!

všechny recenze uživatele

Kladu si otázku proč vůbec čtvrtý díl vyšel, protože už druhý a třetí díl byly totální propadáky. Jednička sice taky není žádný skvost, ale z celé této série je asi nejlepší (nejlepší na poměry této série). V tomto filmu nefunguje vlastně vůbec nic. Dialogy jsou debilní a ještě k tomu debilně nazvučené, herecké výkony jsou otřesné a často ani hercům nerozumíte, protože neumí mluvit. Příběh vůbec nedává smysl a ani ničím nepobaví. Asi největší sračka je úplný konec, kdy se nám něco rozjede, ale v půlce se nám to utne a máme titulky a vy si říkáte, co kurva to je vše. To jsem na to chtěl jít do kina. No díky bohu, že se tak nestalo, protože vím jak ty kina vypadala, ale whatever. Poslední věc, která mě zaráží. Jak může člověk, který nemá čistý trestní rejstřík učit. Tento film je čistý bizár. 2/10 ()

Reklama

tnp101 

všechny recenze uživatele

Magnuskovo nekončící snaha o natočení něčeho skvělého je stejně sympatická jako naštváníhodná. Tyhle filmy jsou prostě už z podstaty žumpa úrovně TV Barrandov. Na druhou stranu si nevzpomínám, že by jsem se u předchozích dílů takto bavil. Čtyřka dosáhla té pomyslné hranice profesionálně vypadajicího filmu s polo až amatérským štábem, díky čemuž je téměř každá scéna něčím divná. Film nikomu nedoporučuji, ale osobně jsem se bavil. 30% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

As I walk through the valley of the shadow of fat, I take a look in my head and realize there's nothin' left... Ti, kdo tomuhle přitroublému, neumětelskému hovadu pořád financují jeho patotvorbu, která je od dvojky tohoto svinstva pravidelně peklotyčnou urážkou všech opravdových filmů i sebezapadlejších amatérských filmařů, patrně tímhle perou prachy za drogy a obchod s dětmi. Zhnisaný výtěr z análu té nejretardovanější bulvární žumpy se zde hravě snoubí s oligofrenní scenáristikou i downí režií, což je autenticky ještě podtrženo obsazením švidratého opohumanoida Karla Mentálního Výmolu, bytostně odporné, prkenné protekční sufraštětky a ČEZ rentiérky Natálie, ochrnutého Krampuse a padesátičlenné huhňající rodiny Žigových. Opravdu děsivá a bolestivá zkušenost, nade vši pochybnost způsobující demenci, karcinomy očí, bilaterální supurace a tinitus. Kina i platformy, které něco takového šíří, by se měly začít okamžitě vypalovat, jakož i hospitalizovat každý, kdo to pomiluje čímkoliv vyšším než žluklým odpadem. Počítám, že se pan retardované prase, egomaniakálně okouzlen svou tolik úspěšnou kariérní degradací, záhy v pětce vrátí i s kulkou v hlavě, aby definoval zcela nový žánr, a sice cigánsko lopatistický zombífekál. ()

P_Neubauer 

všechny recenze uživatele

Tohle upravdu mohlo být povedené pokračování, mohlo být lepší než původní trilogie a opravdu takovým reparátem. To by se ale musela ta mafiánská linka nechat v původní trilogii. Dostál se čtvrtých Bastardů nemusel dožít, a to drama na vyvážení komedie mohl být Hrdlička se svým gangem, který mi tam sice přišel taky docela uměle našroubovaný, ale aspoň se pravidelně prolínal s Majerovo dějovou linkou. Film působí jako by tam byly nějaké zásadní scény prostě vystřiženy. Vztahy některých postav se hrozně rychle změní, a my pořádně nevidíme jak. A hlavní dějová linka se posouvá tal zvláštním způsobem, že sice vidíme jak se posouvá a i víme proč, ale chybí nám v ní nějaké konkrétní body kterých se můžeme chytit. Godlovi nebylo velkou část filmu rozumět, a na konci filmu naprosto wtf pořádně nepodložený zvrat, to by alw bylo asi všechno negativní co k filmu mám. Kamera mi přijde asi nejlepší z celé série, to se zdá být jako maličkost, ale po třetích bastardech, kteří jí měli teagickou, to opravdu potěší. Vtipů a hlášek je to plný (i když někdy jsou malinko přes čáru), takže se snad nudit nebudete. A i některé ty postavy mi malinko dokázaly přirůst k srdci. Když vidím, čím vším si Bastardi prošli, a vím, jaký Magnusek je, tak se na film vlastně ani nemůžu zlobit. Naopak jsem rád, za každý pokrok, který od 3 udělali. Upřímně nevím jestli je dobré v sérii pokračovat, klidně bych to tady uzavřel. Další díl ale nejspíš vznikne a tak mu mohu jen popřát hodně štěstí. 55% ()

Galerie (112)

Zajímavosti (20)

  • Film v ČR odmítla nasadit řada jednosálových kin včetně jedné z největších sítí multikin. Po distribuci filmu byly předmětem mediální diskuze o pozici kin jako možném subjektu cenzury před divákem. (ugugege)

Reklama

Reklama