Reklama

Reklama

Cesta z města

  • angličtina Out of the City
TV spot

Obsahy(1)

Může počítačový expert najít štěstí v lůně přírody? Lyrická komedie režiséra Tomáše Vorla s humorem líčí pokus programátora Honzy nalézt smysl života v návratu k přírodě. Když Honza bere na výlet do přírody svého předpubertálního syna z rozvedeného manželství, nezapomene samozřejmě přibalit mobil, notebook a digitální kameru. Všechnu techniku ale postupně odhodí. Víkendový výlet do malé podhorské vesničky se protáhne na několikatýdenní pobyt. Postupně se oba spřátelí s místními figurkami a zejména s půvabnou rebelující Markétkou. Honza propadá nejen dívčímu kouzlu, ale i vábivé vůni domácích likérů její babičky, drsnému přátelství venkovské rodiny Ludvy a Vlastičky a koloritu svérázného venkovského života. Tomáše Hanáka v hlavní roli provázejí Barbora Nimcová, Bolek Polívka, Eva Holubová a další herci. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Realmond

Realmond (hodnocení, recenze)

Jako u všech Vorlových filmů jsou postavy na pravdivé charakteristice dohnané do extrému a absurdna, ale podle mě tohle funguje.

Laliss

Laliss (hodnocení, recenze)

Jak se pan programátor řítí po úzké silnici a pak dravě se vřítí lesní cestu, aniž by dával pozor, jestli třeba tam někdo nejde - tak ta tohle by se měly odebírat řidičská oprávnění minimálně na dva roky, aby se ten rozhicovaný egoista uklidnil a vychladnutí a naučil se odbočovat z hlavní na vedlejší.

Sybrakos

Sybrakos (hodnocení, recenze)

Nádherný film. Docela mám chut po vzoru hrdinů utéct na pár dnů do českých lesů... 5 hvězd.

Oyer

Oyer (hodnocení, recenze)

Kvůli tomu taky píši: Jakou roli tu hrál Petr Novotný? a proč mezi herci není uvedené jméno malýho kluka, který zahrál jednu z dvou hlavních rolí?

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

Co se týče filmu, tak stačí napsat jedno - stále poutavé a nadčasové, i když trochu otřepané téma, podané naprosto nevhodnou formou. Nimcová svým "vystupováním" (o herectví nemůže být řeč) dokazuje, že za nejhorší herečku posledních let nelze pokládat jen Chytrovou-Olmerovou.

fefee

fefee (hodnocení, recenze)

Strašne naivný a sračkoidný film, až na Bolka P. ktorý tam exceloval....to stálo za prd.

PanthercOY

PanthercOY (hodnocení, recenze)

2 santek : no teda ty bys me rozesmal... nejtrapnejsi poznamka co jsem kdy slysel hned po 'epicky epicky padam do lednicky'

hnkflknk

hnkflknk (hodnocení, recenze)

Náhodou.Se divim, ze se to tolika lidem nelibi.Mne teda jo na 4*."Dva skřítci jdou lesem(tam ta dam tam) trávou mechem vřesem.........(tam ta dam tam)"

Reklama

Reklama