foto

Vladimír T. Gottwald

  • nar. 8.9.1954 (63 let)
    Volyně, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2013 Bez doteku
2011 Micimutr
2010 Běžci (TV film)
2008 Bathory
2006 Testament (amatérský film)
2004 Kameňák 2
2003 Kameňák
1991 Slunce, seno, erotika
1990 Kolaudace (TV film)
1989 Slunce, seno a pár facek
1979 Božská Ema
1969 Most u Remagenu

TV seriály

2017 Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (4)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Leoš velkostatkářem (S03E27)
Velký podvod (S03E01)
2016 Mordparta (TV seriál)
Láska (S01E04)
Nevěsta (S01E01)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
2014 Svatby v Benátkách (TV seriál)
Doktoři z Počátků (TV seriál)
Bramborová omluva (S02E19)
Sladké a hořké (S02E18)
2013 Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bezdomovci (S01E02)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1990 Kolaudace (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace