DOBROTY z produkce TV Nova navazují na starší zábavný pořad NOVOTY Petra Novotného. I zde se moderátor objevuje v řadě komických převleků a k účinkování v humorných scénkách si zve řadu herců, především Yvettu Blanarovičovou, Václava Vydru nebo Janu Bouškovou. Nepostradatelnou součástí pořadu jsou samozřejmě také vystoupení pěveckých hvězd. (L_O_U_S)
Karlos80
odpad!Pan Novotný byl sám o sobě, jedna taková velká šmaková dobrota:-((18.8.2009)
NinadeL
A všichni jsme poznali ten rozdíl, že?(10.11.2010)
Webb
odpad!Prase vyžraný koukej s tím seknout!(21.9.2009)
RHK
Už viditelně horší úroveň nežli předcházející Novoty, ale v porovnání s ostatními "zábavnými" pořady mu musím přiznat solidní tři hvězdy. Do odpadu rozhodně daleko předaleko. A hodnotit pořad podle toho, zda se moderátor potí více než jiní pod výhní reflektorů bych si já na rozdíl od některých uživatelů tedy netroufl.(15.10.2010)
duklak2
Jak rychle se Petr objevil, tak ještě rychleji zmizel. A to bylo velkým kladem. Tento pořad byl hodně mimo. Ale jelikož u nás v republice žije hodně tupců, tak si držel celkem dobrou sledovanost, i když později zanikl. Doufám, že Petr už nechystá další projekt:-) Další z pořadů, který se mi nechce hodnotit.(5.4.2010)
Scrytcher
odpad!Palec dolů za věčně upoceného Petra Novotného(2.9.2009)
Chrustyn
odpad!Novotný se stále potí a vypraví o tom jak doma po večerech vyžírá lednici. Už to opravdu není sranda.(13.6.2010)
Davies182
odpad!Co jiného...(6.10.2009)
Hromino
odpad!Pokud necháte uvádět pořad o vaření upoceného moderátora, který by potřeboval zhubnout jako sůl, svědčí to o silné úrovni pořadu. (myšleno pochopitelně v ironii)(15.9.2009)
lekr
odpad!Totální sračka!! Novotný je opravdu příšerný bavič a z jeho vtipů mi vždycky bylo akorát na blití!!(17.2.2010)
gogos
odpad!Náhlovský je nejhorší kuchař na světě...(23.9.2009)
kajda.l
odpad!Má averze vůči panu Novotnému nezná hranic. Jeden z nejodpornějších megashitů TV Nova.(22.2.2010)
Korbitch
* za ty jeho psycho oblečky.(8.9.2009)
DominikV
Nikterak nenáročný a někdy docela zábavný(6.12.2009)
drexik
odpad!Ha ha ha chro chro chro(26.10.2009)
cariada
odpad!Zásady klubu dobré pohody či jak se tomu nadávalo, to když jsem slyšel, skoro letěla tv z okna.(17.9.2009)
L_O_U_S
odpad!Další Novotného jízda do říše trapnosti. Co chcete víc? (507.)(18.8.2009)
Danny F.
odpad!To né. Na prasata koukat nemusím!(16.2.2010)
tomeek
odpad!Ta samá trapnost s jiným názvem + výstupy debilního "Šlapeta"!!!(13.12.2009)
wosho
Vaření z vody a pokus vyždímat nějakou tu korunku z Novot nedopadlo zrovna nejlépe. Scénky, Novotného historky a kdejaká upachtěná rádoby celebrita byly již okoukané víc, než lacina striptérka z Teplic.(16.2.2010)
- Civalodpad!
- Tosimodpad!