Reklama

Reklama

Gale Anne Hurd

Gale Anne Hurd

nar. 25.10.1955 (68 let)
Los Angeles, California, USA

Zajímavosti (8)

Živí mrtví (2010)

  • Stanice NBC a HBO měly o seriál zájem, ale jen pod podmínkou, že by byl méně násilný a krvavý. S tím producentka Gale Ann Hurd nesouhlasila a projekt tak nakonec skončil v rukou AMC. (DaNikzz)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

  • Podle producentky Gale Anne Hurd je Neuvěřitelný Hulk kombinací rebootu a sequelu snímku Hulk (2003), neboť ignoruje řadu příběhových prvků tohoto filmu a jejich jediným společným jmenovatelem je Bruceovo (Edward Norton) ukrývání se v Jižní Americe. (Danny F.)

Rozpoutané peklo (1997)

  • Na školskom autobuse, ktorý je rozdrvený padajúcou kostolnou vežou (čas cca 57 minút), je nápis „Hurd County School District", čo je odkaz na producentku Gale Anne Hurd. (Pat.Ko)

Terminátor (1984)

  • Šéf marketingu filmové společnosti Orion nenáviděl film tak moc, že ho nechtěl ani pustit recenzentům. V podstatě řekl: „Stydíme se to vydat. Je to ubohé laciné béčko. Jakmile se to roznese, zmizí to z kin po prvním víkendu. Nevydržíte do druhého víkendu, takže nebudeme na ten víkend chystat žádnou reklamu,“ popsala producentka Gale Anne Hurd tehdejší paniku ve studiu. (Duoscop)

Terminátor (1984)

  • Po skončení prvého pracovného obedu priniesla čašníčka účet. V Hollywoode bola tradícia, že herec nikdy účet neplatí. Producent John Daly nemohol nájsť peňaženku, Gale Anne Hurd nemala pri sebe peniaze a James Cameron takisto. Všetci traja stáli pri stole a prehľadávali si vrecká, keď Arnold Schwarzenegger vyhlásil: „Ja mám peniaze." (gogo76)

Producentka

Scenáristka

Filmy
1984

Terminátor

Dokumentární
2017

Mankiller

Herečka

Host

Reklama

Reklama