Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Zajímavosti k filmům (38)

Řbitov zviřátek

Řbitov zviřátek (2019)

Sám King byl knihou tak zhnusen, že ji nikdy nechtěl vydat, avšak při jednom méně plodném období, kdy na něj vydavatel vyvíjel tlak, se rozhodl, že knihu přeci jen nakonec vydá.

Carrie

Carrie (2013)

Margaret White (Julianne Moore) má vzadu na autě připevněný symbol ryby neboli Ichthys, což je jeden z prvních a zároveň nejrozšířenějších křesťanských symbolů vůbec.

Spartakus

Spartakus (2010) (seriál)

Podle historie Gannicus (Dustin Clare) nepadl v bitvě, kde došlo k poražení Spartaka (Liam McIntyre). Údajně se mu podařilo z bitvy s dalšími uprchlíky utéct, avšak později je dohnal Pompeius a všechny pobil.

Tell

Tell (2012)

Celý snímek vyšel přibližně na dva tisíce amerických dolarů.

Spartakus - Sláva a zoufalství

Spartakus - Sláva a zoufalství (2010) (epizoda)

Když se Crixus (Manu Bennett) rozběhne proti skupince Římanů, jednoho z nich nadzvedne do vzduchu. Ve chvíli, kdy jej nadzvedne, nemá Říman v rukou žádný štít, ale v další chvíli se mu objeví v ruce.

Spartakus

Spartakus (2010) (seriál)

Viva Bianca (Ilithyia) a Jai Courtney (Varro) spolu navštěvovali společně dramatickou školu a stali se dobrými přáteli, avšak o svém vzájemném obsazení do seriálu nevěděli do té doby, než když se sešli na place.

Spartakus

Spartakus (2010) (seriál)

Když Spartakus (Liam McIntyre) umírá, je políben na čelo Agronem (Dan Feuerriegel), ale původně ho měla políbit Laeta (Anna Hutchison). Dan Feuerriegel však navrhl, že by scéna byla emociálnější, kdyby Spartaka na rozloučenou políbil někdo, koho považoval za bratra.

Spartakus

Spartakus (2010) (seriál)

Původně se plánovalo, že postava Varra (Jai Courtney) bude zabita ve čtvrté epizodě.

Pařba na třetí

Pařba na třetí (2013)

V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý.

Rychle a zběsile 6

Rychle a zběsile 6 (2013)

Jedná se již o druhou filmovou sérii, v níž byla postava Michelle Rodriguez (Letty) zabita a následně oživena. Stejný osud potkal její postavu už ve filmové sérii Resident Evil (od r. 2002) a dokonce se spekulovalo, že by se její mrtvá postava mohla vrátit i v pokračování hitu Avatar (2009).

Hybrids

Hybrids (2013)

Hudbu k filmu složil Sam Hulick. Jedná se o jeho první film, ke kterému složil hudbu, do té doby skládal hudbu jen pro hry, z nichž nejznámější je soundtrack pro herní sci-fi sérii "Mass Effect".

Reklama