Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri, či silnejšie dve? Dávam silnejšie dve, lebo natočené to bolo za pár centov, obsadené podobne, bolo to kratučké a vysvetlení sme sa moc nedozvedeli. Mihli sa náznaky šialenstva, náboženskej fanatiky, military atď. atď. ale nič sme nedostali v lepšej podobe. Bezkrvný snímok, ktorý upadne do zabudnutia rýchlosťou blesku, stačí aby sa človek PREBUDIL deň po jeho zhliadnutí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo, jo. Netfilcku se to natáčí. Pobere prachy za členství, a natáčí z devadesáti procent tyhle kraviny. Jak si pamatuju, produkční společnost Carolco, která mojí maličkosti poskytla v devadesátejch letech spoustu zábavy, krachla na jediným filmu. A to na Harlinovic Ostrově hrdlořezů.To už by Netfilck byl v pánu asi stokrát. Tohle by v kině Sevastopol navštívilo svý doby pět a půl člověka, a to hned první den. Ten film nemá jedinou dobrou postavu. Příběh je kostrbatej, stejně jako herecký výkony. Hudba debilní. Prostě všechno na hovno. 10%. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nevadí mi netflixovské sci-fi béčka,protože ač nemají ve většině případů žádnou přidanou hodnotu,často mají alespoň určitou dávku zábavnosti.Tohle bohužel není ten případ.Nápad sice není špatný a rozjezd taky ne,ale místo toho aby se pak situace postupně zhoršovala a Awake mělo aspoň trošku postapo atmosféru,situace se vyhrotí z nuly na sto během jednoho dne (což úplně nedává smysl) a pak je to už jen nekoukatelná a hloupá nuda.Přitom potenciál na minimálně ucházející béčko tu byl...20% ()

Sharpooter odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takovýhle odpad už jsem dlouho neviděl. Už jen nápad příběhu je pěkně blbej. Ale tak jako, nějaký dobrý režisér/scénárista by se i s tímto nápadem dokázal poprat, každopádně pan Mark Raso ne. Ve filmu jde v podstatě o to, že lidem v mozku něco přeskočilo a neumějí usnout... Samozřejmě je zde "vyvolená" která spát umí a mě došel ten důvod proč ona umí a ostatní ne za 20 minut filmu! Takže žádná záhada, jsem lepší než nejlepší Američtí vědci, kteří na to ve filmu neuměly najít odpověď... Už asi chápete, na čem je příběh postaven. Prostě na naprosté volovině bez nějakého smyslu. Postavy ve filmu byly napsány nesympaticky a herci k nim přidělení byly otřesní, zkrátka herec, co neumí hrát, vám špatně napsanou postavu nezachrání. Kolikrát jsem měl pocit, že herci nevěděli, jak se mají tvářit, nebo co zrovna mají prožívat a když už to prožívaly, tak zase přehrávali (teď mluvím hlavně o Gině Rodriguezové, která by už měla raději jen dabovat animáky). Taky mi hodně vadilo chování hlavních postav, ale tak o tom bych tady mohl psát dalších deset minut. Konec filmu byl taky pěkně na prd, prostě to chtěli urychlit, a tak to skončilo během posledních patnácti minut. Prostě tohle bylo fakt otřesný. Celkově byl film jeden z nejhorších, co jsem kdy viděl a já ho prostě doporučit nemohu, není to dobrý ani na zabití večera. Prosím pane Netflix, sci-fi dramata už nikdy nedělejte!!!! Děkuji. 0/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, tak toto bolo naozaj zlé. Nechcel som tomu moc veriť, nakoľko som mal pocit, že ten nápad má potenciál, no tento film dokopy nemá nič na ponúknutie. "Awake" je ukážka ako to dopadne, keď sa filmy ako "A Quiet Placealebo "Bird Boxstanú populárnymi, no niekto absolútne nepochopí čo ich spravilo populárnymi a kvalitnými. Od určitého bodu mi bolo úplne jasné čo sa vlastne stalo a prečo môže Matilda spať a hoci je pravda, že to vysvetlenie je celkom chytré tak so zvyškom som už akosi ani neveril, že sa k tomu film dopracuje, no dám kredit aspoň tam. Začne to celkom schopne, no filmu okamžite začne dochádzať para a potom už len bude strieľať hrach na stenu a čakať či sa budeme baviť. Tento film okrem toho má príšerný strih, kde som mal pocit, že niekto odtiaľ vyhodil kopec scénok, lebo keby to trvalo 2 hodiny, tak by to bolo už moc nudné. No vezmime si fakt, že nevieme ako sa vlastne naši hrdinovia dostali z toho kostola, sotva počas dňa nasadli do auta tak sa zo dňa stala noc a väzni očividne príchod vozidla úplne odignorovali a dovolili im pohodlne nastúpiť. A je tu ešte niekoľko ďalších podobných menších momentiek, kde sa jasne ukazuje, že to bolo otrasne zostrihané. No realita je ešte horšia. Postavy sú nudné, situácie nezaujímavé a film absolútne nemá žiadnu atmosféru. Ak Leonetti vo svojom "The Silencedokázal vybudovať viac atmosféry, tak sa niekde niečo pokazilo. Tento film síce možno je trošku inteligentnejší a (ako som povedal) vysvetlenie toho prečo Matilda môže spať je celkom dobre vymyslené a dáva zmysel. No vo výsledku je to úmorný film, kde sa počas celého filmu ... a tým myslím úplne celého filmu len dostávame k pointe. Namiesto toho, aby sme to pochopili niekedy v záverečnej tretine a rozhodli sa pomôcť ľudstvu, tak si film necháva čas do absolútne posledných piatich minút. V tomto smere absolútne thrillerové zlyhanie. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Ke konci filmu není vysvětleno, proč je v plné uniformě přítomen člen americké pobřežní stráže. (Johnny.ARN)
  • Incident způsobí četné nehody a prudký nárůst hospitalizací, ale mladé dívce trvá, než pochopí, že „lékem“ je velmi krátkodobá srdeční zástava a resuscitace. V nemocnicích nebo domovech pro seniory by to nezůstalo bez povšimnutí. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu se Noah (Lucius Hoyos) dívá na noční oblohu a všímá si mnoha padajících hvězd. Jill (Gina Rodriguez) však tvrdí, že jsou to ve skutečnosti satelity, které se snášejí k Zemi. Jill by pouhým okem nemohla v žádném případě rozeznat rozdíl. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama