Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá žena, která dříve sloužila, si z armády odnesla nějakou tu závislost na prášcích a zmenšený vliv na výchovu svých dětí. Vše se zdá být v pořádku, než se zableskne a už nic není jako dřív. Nejde elektřina, auta nejezdí, ale hlavně lidé nemohou vůbec spát. Nikdo přesně neví, co se stalo a jak se únava všech zvyšuje, tak i spekulace. Čas běží a každý se snaží jenom přežít po svém. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Flory14 

všechny recenze uživatele

Netflix opět zkusil něco jiného než drama a klasicky žádná sláva. Spánek je poslední dobou velké téma, tak si pojďme pohrát s myšlenkou že lidi nespí. No což o to nápad je to asi dobrý ale forma pojetí mi přišla na úrovni studentských filmů. Postavy nám občas řeknou, co dělá mozek když se nevyspí a jaké to má důsledky ale přesto takový raketový spád je i na film dost divný. Polda jeden den nespí a už střílí civilisty do hlavy, lidi rabujou léky apod. Chování postav bylo fakt divný. Hlavní herečka hrála fajn ale že by si mě nějak získala to fakt ne, její syn nemastný neslaný a aspoň malá holčička mi přišla super. Ke konci jsem ze samého mluvení o spánku začal klimbat a víceméně mi bylo jedno jak film skončí. Nicméně stále mi hodina a půl rychle utekla, ve filmu se pořád něco dělo a tím má u mě určité plusové body. Jednohubka pro milovníky post-apo filmů asi fajn, za mě dvě hvězdy a do týdne na film dle mého zapomenu. Oblíbené postavy: Malá holčička, vězeň  Neoblíbené postavy: Syn ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Po príbehovej stránke sa dá povedat, že je to dosť originálne, ale za to prevedenie by mal niekto dostáť ranu päsťou. Celá táto komédia ma iritovala od nesympatických postav cez ich hlúpe chovania až po totálne odfláknuté dianie vo filme. Mohlo to byt akčne, krvavé i dramatické, zato je to nudné, nezaujímavé a fádne. Je tu niekoľko filmov s podobnou tematikou a tento im chcel šliapať na päty, ale to by sa tvorcovia museli aspoň trocha snažiť, no keď nad tým uvažujem, tak asi ani to by nepomohlo. Celkom strata času. Ja vydržím všeličo, ale ten prestrelený akčný zaver po ktorom nasledoval totálne mimo ZVRAT, to už bolo i na mna veľa. Chvalabohu to zachránili záverečné titulky. Slabé 2*.   . ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie tri, či silnejšie dve? Dávam silnejšie dve, lebo natočené to bolo za pár centov, obsadené podobne, bolo to kratučké a vysvetlení sme sa moc nedozvedeli. Mihli sa náznaky šialenstva, náboženskej fanatiky, military atď. atď. ale nič sme nedostali v lepšej podobe. Bezkrvný snímok, ktorý upadne do zabudnutia rýchlosťou blesku, stačí aby sa človek PREBUDIL deň po jeho zhliadnutí. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem od Netflixu za poslední dobu 3 scífka (IO, Půlnoční nebe a tohle) a všechny spojuje pár věcí. Je to hodně moc narychlo upečená buchta, která sice nakynula, ale nemá absolutně žádnou chuť. Všechny děje spojuje, že je někdo celý vymyslel na hajzlu během toho, než se vysral a ani jednomu bych nedal hodnocení víc než 2.0...prosím Netflix, aby už se na točení Sci-fi rychlokvašek vysral... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Taková netflixácká klasika, která svou celkovou výpravou působí spíše jako standalone epizoda z nějakého seriálu, než jako celovečerní film. Postavy mě bavily a kromě ústřední latino rodinky se tam mihlo i pár poměrně známých herců v menších rolích (Finn Jones překvapil hned 2x). Docela jsem vypozoroval snahu o filmařské vychytávky dříve použité v Cuarónově Children of Men, resp. mluvím o one-shot scénách a především o té v jedoucím autě, kde se kamera ladně a nepřerušovaně točí uvnitř vozidla. Intenzivní moment, žel stejně jako zbytek filmu (včetně scénáře, jehož pointa leckoho napadne hned v zárodku a jen čeká, kdy to konečně docvakne i postavám) je to jen levnější a méně povedená variace na známou scénu a techniku. Ale musím říct, že minimálně ta atmosféra postupného úpadku do spánkové deprivace na mě fakt zapůsobila a to dost skličujícím dojmem. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Při odčerpávání paliva z traktoru by se jednalo o růžovou (zemědělskou) naftu, která by vyřadila z provozu auto, které řídili. (Johnny.ARN)
  • Poté, co člověk spatří příslušníky pobřežní stráže USA, leží na příjezdové cestě mrtvý voják. Na přední části uniformy má připevněnou nášivku s americkou vlajkou, ale umístěnou obráceně. (Johnny.ARN)
  • Na začátku filmu se Noah (Lucius Hoyos) dívá na noční oblohu a všímá si mnoha padajících hvězd. Jill (Gina Rodriguez) však tvrdí, že jsou to ve skutečnosti satelity, které se snášejí k Zemi. Jill by pouhým okem nemohla v žádném případě rozeznat rozdíl. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama