Reklama

Reklama

Odsouzená - Série 1

(série)
Polsko, 2021, 5 h 52 min (Minutáž: 42–45 min)

Režie:

Bartosz Konopka

Kamera:

Paweł Flis

Hrají:

Agata Kulesza, Michał Czernecki, Bartłomiej Topa, Martyna Byczkowska, Aleksandra Adamska, Marta Malikowska, Marta Ścisłowicz, Jan Jankowski, Joanna Gonschorek, Natalia Sikora, Tomasz Schuchardt (více)
(další profese)

Epizody(8)

Recenze (2)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Polákům se opět zadařilo. I když brzy zjistíte, kdo je největší padouch, v ženské věznici probíhají silná dramata všeho druhu. Napětí je velké, protože boj vězněné soudkyně za spravedlnost a život její dcery v prostředí, které sdílí i s odsouzenými jejím rozhodnutím, je neutuchající. Musím vypíchnout skvělé herecké výkony v ženské věznici, dále postavu pátrajícího policisty a bývalého švagra, věčně opilého advokáta, soudkyně Mazurové. První série zůstává otevřená a už je kvidění na HBO MAX! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Odsúdená stojí meter aj 23 centimetrov od sudcu, kope jak elektrika a jebnutí žandári sa len prizerajú. Ludra v taláre vyjde von zo súdnej siene, kde ju pred stádom Judášov z Jojky a Markízy, požiada o 20 rokov mladší, slizký kokotko z "Tinderu" o ruku a všetci sú až na tú chuderu čo dostala “doživotie” za krádež bateriek - úplne nadšení a za aplauzu opúšťajú budovu súdu, šak čo tam potom, že to vyzerá ako pytačky v cigánskej osade v Lučenci. Na cele skončí pani sudkyňa so slečnou so ksichtom, že by sa mohla živiť na “OnlyFans”, no zato má tak drsný výraz v tvári, že ešte aj Vémola 6 sekúnd pred začiatkom boja v klietke budí dojem nebinárneho metro-sexuála. No a toto sú úvodné 3 minúty seriálu, ktorý má cez 90%. Keď sa vlastná dcéra otočila vlastnej materi chrbtom, lebo šak Ja som dospelá trinástka čo sa jebe na päste pred školou ako v nejakom "Krstnom otcovi" - stačilo. Skutočnosť neskutočnosť, nech si to pozerá kto chce, ale Carnifex si sám seba váži viac než dosť nato, aby nestrácal čas s takouto kokotinou. ()

Reklama

Galerie (642)

Reklama

Reklama