Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Nina Dobrev po útěku z „Upířích deníků“ střídá jeden béčkový projekt za druhým. Je to docela škoda, nadaná herečka to rozhodně je, ale zřejmě je předurčena ke stále stejným rolím. I nyní dostala roli naivní holky, která si z nepochopitelných důvodů nemůže najít kluka. O tom je vlastně celý film. A opět jí dají nějakou ňoumu k ruce stejně jako ve „Správný čas žít“. Začátek byl poměrně slibný a alespoň jsme mohli očekávat romantickou komedii, prostředek se ovšem zhoupl k opravdu hodně blbé zábavě, ale poslední třetina to zase vynahradila. Dopředu víte, jak snímek skončí. Film nemá čím překvapit, ale naštěstí trvá hodinu a půl a jde to přežít. Jen by si Dobrev zasloužila jiné role. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Love Hard" otvára Netflix Vianoce. A musím povedať, že konečne priniesli príjemnú a dobre napísanú vianočnú komédiu, ktorá ma dostala. Mimochodom aj s celkom kreatívnym a chytrým názvom. Je najlepším vianočným filmom "Love Actuallyalebo "Die Hard"? Neviete. Tak si to dajte dokopy a dostaneme "Love Hard". Musím uznať, že Nina Dobrev je veľmi sympatická a celkom som jej fandil v tomto filme. Napriek tomu, že je to predvídateľné, tak to ale podľa mňa funguje. Lebo postavy sú šarmantné, nepotrebujeme do toho napchať úplne všetky klišé, nie všetky konflikty sa vyriešia a hlavne to odkazuje veľmi dobré myšlienky ohľadom úprimnosti, a myšlienky, že sa všetci vlastne snažíme spraviť zo seba nejakú lepšiu  verziu, ktorú máme pre ostatných. No potom vždy zabudneme na to, kto v skutočnosti sme. A je dôležité mať svoju vlastnú tvár. Plus ak dokáže film na konci vynikajúco parafrázovať spomínané "Love Actually", hneď si u mňa získa nejaké extra body. S výsledkom som spokojný a ak milujete vianočné filmy, toto si čeknite. Nie je to originálne, ale je to dostatočne príjemné na to, aby vás to dostalo do skutočne úprimnej vianočnej nálady. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Ani nevím co napsat. Je jasný, že netflix prostě chtěl vánoce na dlani a tak natočil další romanticko praštěný film. Nina je krásná holka, ale jako stále jako herečku ji nevidím. Možná byla fajn mezi upírama, ale mezí číňanama? Vtip jak poleno v mezotopech. Love hard je pro debili s debilní představou. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama