Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti je to typický romantický vianočný film, ktorý obsahuje množstvo klišé. Film je dobre naladený a zábavný po celú dobu, ale scenár má niekoľko zásadných problémov a zdá sa, že nevie, čo robiť so svojou zaujímavou premisou. Existuje niekoľko banálnych momentov, predvídateľných momentov a nakoniec sa to riadi celkom štandardným vzorcom. Celkovo však jeho šarm a hlavní herci robia film lepším ako súčet jeho častí, a aby to stálo za to aspoň raz pozrieť. 6/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná romantika, protože nejde o klasický příběh krásné holky, co potká krásného kluka a během Vánoc se dají dohromady a navždy budou spolu. Nina Dobrev sice plní roli krásné holky, ale její protějšek Jimmy O. Yang (Space Force) rozhodně neodškrtává klasické položky. Bavil jsem, párkrát to sice zaběhlo za hranici trapnosti, ale vcelku to fungovalo a Die Hard je zcela bez pochyb Vánoční film. Pro mě silnější tři a nevadilo by mi to někdy vidět znovu. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Love Hard nenabídne nic novýho. Fakt. Ani trochu. Jedná se o tuctový příběh zasazený do vánočního období, ve kterém je plus, že hlavní hrdina na konci neprojde žádnou zázračnou proměnou (což je nešvar filmů, kde je do této role obsazena žena) a mínus chybějící chemie mezi oběma dvojicema z milostného trojúhelníku. Nicméně kulisy jsou příjemné, je to hezky natočené, zasmála jsem se hned několikrát a rozhodně to považuji za fajn vánoční film, který kvalitou předčí mnohé ostatní, které víc sází na kýč a bezmeznou romantiku. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Hmh, ťažko povedať, ktorý vianočný film je lepší, LOVE Actually alebo Die HARD, keďže zatiaľ som ten druhý zmienený nevidela. Z názvov týchto dvoch filmov vlastne vznikol Love Hard, celkom cool, no nie? Zaujímavé je, že keď som dnes asi hodinu vyberala vianočný film na Mikulášsky večer, manžel mi poradil, aby som si pozrela Die Hard😁. Niekedy si ho pozriem, aby som sama posúdila, či to je alebo nie je vianočný film. A teraz už k veci :-). Love Hard  je prosím pekne veľmi príjemný romantický film, tak trochu aj komédia s patričnou dávkou vianočnej atmosféry a Christmas songs. Mne osobne vadilo asi len to, že kým hlavná hrdinka vyzerá na 30, hlavný hrdina vyzerá tak na 18, hoci v skutočnosti je ešte starší ako ona. "How is it that everyone has found the one, and I haven't?" UPDATE: Smrtonostná pasca NIE je ani náhodou vianočný film!!! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Krásná herečka bohužel ukazuje jak se nani věk podepisuje, přesto zahrála dobře svojí roli. Nečekáně výborný film, i když všichni ví jak takový film s 90% skončí, tak to nevadí, pokaždé je příběh zajímavý jiným místem, herci a svým duchem lásky. Jsem překvapen a spokojen se zábavou okolo vánoc, skvělý film. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama