Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nenáročné romantické komedie z USA to tady schytávají už léta (a stejně se na ně rozdavači odpadů, toužící po rozšíření své sbírky, dál dívají), takže mě nízké hodnocení nepřekvapuje. Tím spíš, když film kopíruje a prakticky těží z kdejakého (nejen) vánočního filmu a kromě požadavků, které s sebou nese doba, téměř nepřichází s ničím novým. Mně to, vnímám-li Love Hard jako jednorázové zpestření předvánočního období, nevadí. Kdyby ale mezi hlavní dvojicí byla špetka chemie, vůbec bych se nezlobila. Takhle je to prostě jen docela hezký film. Vánoční atmosféra ale naladěna, takže proč ne. 3,5* ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a hloupý film. Ale bohužel, cílové publiku si najde...ano, ženy, co u filmů radši nepřemýšlí. (Nechci se nikoho dotknout, ale viděl jsem už dvě, co si tuhle naivitu užívaly). Přímočarý, nelogický a nepravděpodobný od začátku do konce. Prostě u filmů rád přemýšlím, ale když to dělám u takových titulů, tak vždy dojdu k tomu, co je na tom filmu špatně. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Film o blbce, která vyrazila hledat vysněného partnera a našla (pochopila) samu sebe. I když u tohoto žánru člověk ví dopředu, jak to dopadne, stejně bylo zajímavé sledovat peripetie protagonistů. Snad si diváci z toho odnesou ponaučení, že fotka v seznamovací aplikaci charakter nedělá. A že je naprosto jednoduché být "navždy sama", když nedáte nikomu druhou šanci. Blbka musela dát tu druhou šanci nuceně a trvalo to strašně dlouhou stopáž, než pochopila, že vzhled není záruka ideálního vztahu. Jenom jsem nechápala to filmové "povinné" mísení asiatů a bělošek. Skoro to pak vypadalo, že hrdinka je k tomu všemu rasistka, když nechce toho trpaslíka s dívčím obličejem. ()

Triny 

všechny recenze uživatele

Jsem cílovka, i když to veřejně nerada přiznávám. Zkouknu každou připitomělou romantickou komedii, a i když tu bude mít nízké hodnocení, tak u mě to většinou projde s přihlouplým úsměvem na tváři a hřejivým pocitem u závěrečných titulků.. I proto mě překvapuje, že tohle teda neprošlo. Málem jsem to nedokoukala a jsem zaražená, že to má tak relativně vysoké hodnocení... Už nikdy víc - pro mě tak nějak nepříjemní herci, stokrát viděná zápletka a stejné trapasy .. Prostě nevím, co je blbě, ale znovu už ne, děkuji :) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama