Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Novinářka z LA (Nina Dobrev), která má v lásce věčně pech, vyrazí na druhý konec Ameriky za chlápkem, co jí padl do oka v seznamovací aplikaci. Čeká ji ale někdo jiný. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

nash. 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je jasné jak to dopadne, samozřejmě je jasné přes která ohraná romanticko-vánoční klišé se to bude ubírat, takže nejde o to, co se bude dít, ale jak to bude fungovat. A ono to, možná i díky absurdnosti toho jak moc k sobě ta dvojice nepasuje, docela funguje. Lehká vánoční oddychovka, která sice občas klopýtne, ale nenudí a občas pobaví nejen narážkami na vánoční klasiku. Vždyť už svým názvem odkazuje na věčný spor o nejlepší vánoční film – Love Actually nebo Die Hard? ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Love Hard" otvára Netflix Vianoce. A musím povedať, že konečne priniesli príjemnú a dobre napísanú vianočnú komédiu, ktorá ma dostala. Mimochodom aj s celkom kreatívnym a chytrým názvom. Je najlepším vianočným filmom "Love Actuallyalebo "Die Hard"? Neviete. Tak si to dajte dokopy a dostaneme "Love Hard". Musím uznať, že Nina Dobrev je veľmi sympatická a celkom som jej fandil v tomto filme. Napriek tomu, že je to predvídateľné, tak to ale podľa mňa funguje. Lebo postavy sú šarmantné, nepotrebujeme do toho napchať úplne všetky klišé, nie všetky konflikty sa vyriešia a hlavne to odkazuje veľmi dobré myšlienky ohľadom úprimnosti, a myšlienky, že sa všetci vlastne snažíme spraviť zo seba nejakú lepšiu  verziu, ktorú máme pre ostatných. No potom vždy zabudneme na to, kto v skutočnosti sme. A je dôležité mať svoju vlastnú tvár. Plus ak dokáže film na konci vynikajúco parafrázovať spomínané "Love Actually", hneď si u mňa získa nejaké extra body. S výsledkom som spokojný a ak milujete vianočné filmy, toto si čeknite. Nie je to originálne, ale je to dostatočne príjemné na to, aby vás to dostalo do skutočne úprimnej vianočnej nálady. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Netflix (začiatkom Novembra) vypustil svoj Vianočný film menom Love Hard (názov vôbec nie náhodný, pretože najobľúbenejším filmom hlavnej hrdinky je film Die Hard). Začiatok začína „nádejne“ (Vianočná pesnička pre „letné obrázok“), ale potom sa to celé premietne do príbehu, ktorý nie je až tak ďaleko od toho, čo produkuje Hallmark. Rozdiel je práve v snahe k tomu dať viac komediálnych prvkov. Ale tá snaha je kontraproduktívna. Predvídateľný príbeh, predvídateľné postavy a pekná Nina Dobrev (jej karaoké na pesničku od Meat Loaf potešil). Záver v štýle Love Actually je celkom fajn. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Další z těch klasických amerických romantických vánočních komedií, která se liší snad jen v obsazení a v několika málo detailech, celkově vzato se však jedná o stále stejné několikrát omílané klišé. Příběh tedy nenabízí nic extra zajímavého, největšími tahouny jsou v první řadě herci. Nina Dobrev je fajn, Jimmy O. Yang taktéž, i když jako milostná dvojice působí dost divně. Humor ujde, atmosféra se také povedla, tempo ujde, nešlo si však nevšimnout, že v mnoha ohledech je snímek strašně obyčejný, zkrátka tuctová vánoční slaďárna. 5/10. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Vo všeobecnosti je to typický romantický vianočný film, ktorý obsahuje množstvo klišé. Film je dobre naladený a zábavný po celú dobu, ale scenár má niekoľko zásadných problémov a zdá sa, že nevie, čo robiť so svojou zaujímavou premisou. Existuje niekoľko banálnych momentov, predvídateľných momentov a nakoniec sa to riadi celkom štandardným vzorcom. Celkovo však jeho šarm a hlavní herci robia film lepším ako súčet jeho častí, a aby to stálo za to aspoň raz pozrieť. 6/10 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama