Reklama

Reklama

65

Trailer 5

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě pilot Mills (Adam Driver) rychle zjistí, že se nachází na Zemi... před 65 miliony let. Jelikož Mills a další přeživší, Koa (Ariana Greenblatt) mají na záchranu jediný pokus, musí se při svém epickém boji o přežití vydat napříč neznámou krajinou plnou nebezpečných prehistorických tvorů. (Falcon)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (366)

misterz 

všechny recenze uživatele

Bolo to výborne zahrané, to musím uznať. Len škoda, že tam hrali dokopy tak tri postavy, z toho jedna prevažne ako hologram. Viac postav by znamenalo aj viac zábavy a papania pre dinosaurov. Inak, veľká náhoda, že chudák stroskotá práve v čase, keď padne asteroid, ktorý vyhubí dinosaurov. Jednoducho, premárnený potenciál. Priemer. 60/100 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Aby byl dnešní den kompletní, musel jsem si k příjemnému překvapení dopřát i jeho opozitního bratříčka, že jo? Vzhledem k tomu, že jsem o snímku věděl jen to, co stálo v krátkém popisku na HBO, velmi jsem se těšil, a teď jsem těžce zklamaný. Sci-Fi survival z naší doby jurské, na to jsem se prostě musel těšit, jenže... Mimozemšťani se vzhledově jaksi neodlišovali od naší současné populace, někteří dokonce mluvili anglicky (což by nepochybně nadchlo Ala Murrayho / Pub Landlorda), ale mě to dost rušilo, místo survivalu šlo spíše o babysitting a místo vědecké fantastiky se spíše poukazovalo na ty pravé rodinné hodnoty. Když se to vezme kolem a kolem, byl to vlastně takový rodinný film, který by zřejmě nadchl děti do deseti let (včetně), ale pro mě to bylo spíše utrpení, zvlášť když musela jít logika povětšinou stranou, aby mohl být děj patřičně nablblý. / Poučení: Když už si necháš zničit svou kosmoloď nevychovanými asteroidy, dbej alespoň na to, aby k tomu došlo nad příhodně se vyskytující planetou (pokud možno s dýchatelnou atmosférou). ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se od prvního traileru na drsnější záležitost s Dinosaury, ale bohužel film zklamává ve více rovinách. Obrovská chyba, že na planetě uvízne jen Adam Driver, kdyby tam uvízla alespoň 15 členná posádka, tak jsme mohli dostat pořádnéj dinosauří Survival s eRkem, kde by se nešetřilo s Gore ani temnější atmosférou a já bych aktuálně slintal blahem a řval nadšením do nebes a vůbec by mi nevadilo, že je to hloupé a příběhově ploché, ale smůla no. Dinosauři sice vypadali v pohodě a když byli na scéně, tak se bylo na co koukat, líbily se mi i High tech zbraně a celkem obstojné lekačky. ale to vše mezitím bylo celkem ubíjející a nezáživné, bez tempa, i bez napětí i bez atmosféry, což je až záhadou, že se nedokázalo využít. 5/10. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $32,062,904║ Tržby Celosvetovo $60,711,628▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Príbeh nie je moc prešpikovaný, nijak prevratný ani poriadne vysvetlený prečo sa nachádzajú v danom období, čo by bola asi taká jediná väčšia výčitka.  Ináč ma to v celku bavilo, toto dino-thriler dobrodružstvo, ktoré mi miestami prišlo lepšie zdramatizované, vyhrotené než posledný Jurský Svet: Dominion. Herci v pohode, ich boj o život má dobrý spád, nenudil som sa, trikovo v norme, netrpel som. V pohode priemer, ktorý si ešte rád pozriem.  /60%/ ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ty koky.. taková srajdovina :(. Lákalo to na akci, ale i ta trpí jak pes na úkor peněz a budování vztahu hlavní dvojky, který ale vůbec nefunguje. Spíš je to místama snad i trapňučké. Přitom námětově by z toho mohl být film roku! Jako pitch je to ok, tak snad si toho všimne někdo zhora (ne Emmerich) a překope to někdy to krasojízdy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (8)

  • Film prešiel mnohými fázami vývoja ohľadom dinosaurov. Rané koncepčné umenie ukazuje vedecky podložené, realistickejšie prehistorické zvieratá, vrátane bylinožravcov a dokonca aj Lystrosaura, zviera pred dinosaurami súvisiace s cicavcami, čo naznačuje, že film sa v určitom bode mohol odohrávať asi pred 250 až 200 miliónmi rokov. Nakoniec boli pokusy o realizmus odmietnuté a tvorcovia zvolili fantastickejší prístup, pretože fantasy dinosaury boli považované za vhodnejšie pre sci-fi thriller. (Arsenal83)
  • Adam Driver (Mills) je bývalý mariňák, toto je první film v jeho filmové kariéře, kde využívá svůj výcvik se zbraněmi ze své staré kariéry. (KGBelik)
  • Po snímkach Po zániku Zeme (2013) a Pasažieri (2016) ide o tretí sci-fi film od Sony/Columbia Pictures, ktorý má v úvode vesmírnu loď poškodenú asteroidmi. (Arsenal83)

Související novinky

Hugh Grant a horor od studia A24?

Hugh Grant a horor od studia A24?

11.06.2023

Scenáristům Scottu Beckovi a Bryanu Woodsovi se v roce 2018 podařilo výrazně prorazit díky úspěšnému a chválenému Tichému místu a letos poslali do kin nejen svůj společný režijní počin pod názvem 65,… (více)

Reklama

Reklama