Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odseděla si svoje, ale lidi jí minulost neodpustí. Teď chce napravit svoje chyby, a tak se pustí do pátrání po sestře, kterou opustila. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (284)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Neskutočne priehľadné. Kto pri sledovaní tohto snímku hneď od úvodu nedokáže odhadnúť, kam toto celé smeruje, prečo sa veci udiali ako sa udiali, tak to musí mať s filmom buď minimálne skúsenosti, alebo vnímanie na úrovni do 15 rokov. Na jeden krát to ušlo, no že by sa jednalo o prevratnú drámu o utrpení či krivde, tak to ani omylom. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Ufff, nevím, jestli to mým současným mentálním rozpoložením, ale tohle pro mě bylo silný. Spoiler: Půlku filmu jsem se bála, že to bude mít blbý konec, bála jsem se, že nedojde k žádné katarzi a bude to jen o tom, že život umí někdy být sviňa.  Můj první dojem z filmu byl silný...čekala jsem nějaký twist díky těm flashbackum, ale tohle jsem nečekala. Sandra je výborná a odpouštím ji i ten botox mezi obočím, co mě trochu iritoval. Ale po delším přemýšlení musím říct, že tu její oběť vlastně nechápu a nedává mi smysl, bylo by daleko lepší a důležitější zůstat se svojí sestrou a odkaz ji to nemuselo dojít hned, tak třeba po měsíci ano... Takže druhý den po shlédnutí snižují hodnocení z 5 na 4, protože nerozumím chování vlastně polovině postav, jak kdyby si úmyslně všichni chtěli ničit životy. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Do herectví se Bullocková v posledních letech zakousla jako buldok a smekám klobouček. Zahraný je tohle skvěle. Vůbec jako malé drama o velké věci to působí nevtíravě, místy až nezávisle a to je vždycky upřímnější než většinou načančaný povrchní přístup velkých studií. Jen jsem celou dobu očekával jistý konec a  přesně takový i přišel. Po všem tom stanovování postulátů by bylo mnohem víc fajn, tedy fajn není to správné slovo, spíš větší úder, kdyby to bylo bez onoho tajemství,  vyžvaněného navíc prakticky v prvním flashbacku. Upřímné, avšak nikoliv zdrcující. Jen díky větě první za čtyři. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Není to ale ani dobré. Těžký průměr, který se snaží přinést nějaký hlubší rozměr o tom, že nikdo není úplně bez viny, že bychom neměli soudit jen podle toho, co si myslíme. Jenže jako hlubší drama to prostě nefunguje. Jako celek to rozhodně špatné není, a dívat se na to dá. Jenže v člověku to nezanechá absolutně žádný dojem. Prostě nic. Pokud ale máte zbytečné dvě hodinky, kdy se vám nechce nic dělat a nevíte na co se kouknout, tak proč ne. ()

kolda1990 

všechny recenze uživatele

Drámo drámovitý jako kráva. Za mě super, přesně tohle miluju. Nudné, pomalé? Nudné určitě ne, pomalé svým způsobem ano, ale mě to vůbec nevadí. Tak když někdo nemá rád drámo, tak ať na to nečumí a koukne se na nějakou trapnou komedii. Sandřička nám nějak stárne, každopádně hraje skvěle a člověk jí to věří. Prostě taková správná deprese jak má být a konec překvapil. Pěkná čtyřka. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu hraje Katherine (Aisling Franciosi) na pianu skladbu „Everything in Its Right Place“ od kapely Radiohead z alba „Kid A“. (kowalski)
  • Natáčalo sa v kanadskej provincii Britská Kolumbia, predovšetkým v najväčšom meste Vancouver. (MikaelSVK)

Související novinky

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama