Reklama

Reklama

Mladá modrá krev

(seriál)
  • Švédsko Young Royals (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Princ Wilhelm si zvyká na nový život na prestižní Hillerské internátní škole. Naslouchat hlasu vlastního srdce ale bude těžší, než si myslel. (Netflix)

Recenze uživatele tomeš k tomuto seriálu (2)

Mladá modrá krev (2021) 

Jak jsem si dřív myslel, že mě seriály moc neberou, tak začátek letošního roku mám teda žně. A to jsem se k Young Royals odhodlával dlouho, upřímně mě tohle téma moc nelákalo a zpracování jsem se trochu obával. Ale! Young Royals jsou aktuální, osvěžující, vizuálně vymazlený, s parádní hudbou a skvělými hereckými výkony - při některých scénách mě až mrazilo ("We did nothing wrong.") a závěrečnej díl 1. série je obzvlášť povedenej. A to se o seriálech často říct nedá. Bavilo a těším na 2. sérii (má vyjít letos, 2022), kdo by se nadál! ()

Série 2 (2022) (S02) 

I druhá série je perfektní. Zmizel sice wow efekt z té první, ale laťka je pořád hodně vysoko. Na mě funguje ta schopnost držet napětí, zajímavý (byť uvěřitelný) dějový zvraty, vývoj jednotlivejch postav... To v kombinaci s výtečným herectvím a do toho vhozený parádně udělaný scény typu párty v dobových kostýmech a jsou pro mě Young Royals pořád vrchol toho, co se dneska dá v (queer) seriálech zhlídnout. ()

Reklama

Reklama