Reklama

Reklama

Magic's Biggest Secrets Finally Revealed

(seriál)
  • Slovensko Odhalené tajomstvá mágie a kúziel

Obsahy(1)

Fascinujúci seriál odkrýva tajomstvá trikov a kúziel. Aj vy chcete vedieť, čo sa skrýva za magickými trikmi a ilúziami? „Maskovaný kúzelník“ postupne vysvetlí všetky známe i menej známe kúzla a ilúzie, ktorými nás kúzelníci dokážu stále fascinovať. Koho by nezaujímalo, ako sa dosahuje levitácia, prekrojenie človeka na polovicu alebo prepichnutie boxu s ukrytou asistentkou viacerými mečmi a neublížiť jej? A čo dokonalá ilúzia teleportácie? To všetko a ešte oveľa viac prináša 13-dielny seriál, ktorý odhaľuje kúzelnícke triky, hoci každý kúzelník by mal dodržiavať základné pravidlo - nikdy neodhaliť svoje kúzlo, inak ho kolegovia zavrhnú. Aj preto hlavná postava vystupuje v maske, aby ho nepostihlo odsúdenie od komunity kúzelníkov. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

brit84 

všechny recenze uživatele

Možná to bude vypadat, že si chcu honit triko, ale některý kouzla mně přijdou docela k pousmání a snaha ukázat jejich "tajemný" potenciál celkem zbytečná. Většinou mně za zády radí aji můj kocour, jak se co dělá. Ale penízky se musí točit, že? Takže když už není v módě kouzlení, musí se aspoň vytřískat prachy na tom, jak se to dělá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mňa akosi nikdy nezaujímali kúzelníci. Nikdy ma nelákalo zistiť, to ako sa im podarilo vytiahnúť zajaca z klobúka a podobné nezmysly. Kúzla a ilúzie týchto púťových šarlatánov sú mi ukradnuté. Takže nejaký zamaskovaný Judáš, ktorý sa rozhodol prezradiť všetky tajné triky, grify a ťahy svojich kolegov na mňa vôbec nezapôsobil. Akurát som si o ňom pomyslel, že to musí byť pekný hajzel, keď sa pre pár tisícok takto zachoval. Porušil všetky nepísané zákony svojho kumštu, len aby mal z toho finančný prospech. Veď je to obyčajné hovädo. * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Devalvovat propracovaná kouzla se daří dokonale. Po pár dílech nastává nuda. Konec kouzelníků se blíží. 60% ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé nahliadnuť za magickú oponu práce iluzionistov. Jedinou nevýhodou je následovné stratenie čara ich profesie. ()

Aven 

všechny recenze uživatele

Jsem radši, když vím, co za věcmi ve skutečnosti je, takže naprostá spokojenost. Řeči typu "ty iluze a triky úplně ztratily své kouzlo" absolutně nechápu, vždyť stačí prostě se na tenhle dokument nedívat. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Řečí dnešního adolescenta: Docela wow, ale zase ne tak moc cool, aby to bylo hustý. Řečí normálního dospělého jedince: vcelku příjemnej pořad poodhalující některé triky více či méně tušené. Po řemeslné stránce slabý průměr. Ovšem pozor! "Fantomas" má vedle sebe i pěkný miciny a za ně si ty 3 určitě zaslouží. Jenom mě pořád vrtá hlavou jestli jsou i ony jenom "reklamní" trik anebo je ten člověk v masce natolik přitažlivý? :) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslím ten nasilu "vtipný" slovenský komentár, ktorý sa miestami naozaj nedal počúvať, tak to bolo super. Val Valentino dokonale obnažil tajomstvá všetkých kúzelníkov a konečne nám všetkým odpovedal na otázku, ako sa to robí. Nemyslím si, že Valentino touto reláciou pochoval všetkých kúzelníkov sveta ako tvrdili niektorí. Akurát zvýšil laťku a motiváciu ostatných vymýšľať nové, lepšie a inovatívnejšie triky a ilúzie než tie, ktoré odhalil. Čo môže byť v konečnom dôsledku pozitívum... 90% ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že kouzla od pradávna lidi děsila a zároveň přitahovala. To, že by měl někdo nadpřirozené schopnosti, jej dělalo vždy vyjímečným a přitahovalo pozornost. A tady ateď máme šanci to vše odhalit... ()

MAJkLSON 

všechny recenze uživatele

Vždyť je to jenom o těch krásných asistentkách, které se oblékají a vlní jako největší ku... Ale to je vlastně kladný bod, protože, když kouzlo odhalí, tak ztrácí své kouzlo a vlastně to ani nepotěší. Navíc většina těch velkých kouzel je vhodných jen před kameru. ()

Perr 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to šlo a odhalování prvních kouzel jsem si užíval, bohužel až do toho proniknete, tak vysvětlování kouzel bude příliš zdlouhavé a nastane nuda a ještě se začnou objevovat i nepříliš povedená kouzla fungující pouze na kameru. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Pre niekoho, kto sa zaujíma o kúzelnícke "umenie" je to možno zaujímavé, pre mňa len ďalšia nudná programová výplň v slovenských televíziách. ()

magu 

všechny recenze uživatele

Kúzla ma vždy zaujímali, dokonca som v detstve mal obdobie, keď som nechcel byť ani rušňovodičom ani astronómom, ale práve kúzelníkom. Namyslím si, že kúzla sa takto devalvujú. Veľa prezentovaných kúziel sa dá naozaj predvádzať iba pred TV kamerami a navyše kúzelníci sú dosť šikovní a dokážu si vymyslieť ďalšie nové kúzla, aby nás dokázali ohurovať (oblbovať) i naďalej. :-) ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Odhalené tajomstvo už nie je tajomstvo. človek je rád, že vidí "ako je to možné", na druhej strane sklamanie, že sú to samé podvody....Kúzelník je aj tak pre deti, tie si ešte vedia vychutnať to čaro kúzla. ()

Reklama

Reklama