Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co způsobila zhrzená láska… V prvním příběhu se seznámíme s prostředím, v němž se penzionovaný advokát (M. Růžek) rozhodl trávit léta odpočinku. Tím místem je vesnička zvaná Malovidy, přesněji stavení, ve kterém s rodinou žije jeho dcera Anna (D. Kolářová), její manžel (J. Hanzlík) a vnukové (dnes známí herci bratři A. a V. Rašilovové). Brzy se ukáže, že právnická duše doktora Kostrhuna zůstala i ve věku důchodovém ve střehu, že přes všechna rozhodnutí s povoláním skončit, to bývalému advokátovi nedá, aby nevstupoval znovu a znovu do osudů svých bližních a nepomáhal jim v potížích. Hned v úvodním dílu se jedna taková potíž vyskytne. Událost, kterou právníci kvalifikují jako trestný čin znásilnění... (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už dlouho se mi na nic nedívalo tak příjemně. Drobnou právnickou zápletku krásně oživují vtipné situace a svěží dialogy. A závěrečný rozhovor o tom, že z toho dotyčný až tak lacino nevyvázl, tomu dává korunu. ()

klúčik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál , ktorý mal výborné herecké obsadenie... Režisér Podskalský si vedel obsadiť hercov do postáv.. Prvý diel BOTY , výborný Miroslav Strěda , ktorý sa bránil , ale mohol sa brániť omnoho viac ... 75%. ()

Reklama

Reklama