Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se Linda postarala o odchod Karolíny i Aleny, rozhodla se zbavit i své poslední soupeřky, Ivety. Najatý útočník však selže a vyzradí, kdo ho poslal. Adrián ale tyto věci nehodlá řešit. Diana poté pošle své dceři upřímný dopis a dědičné šperky po babičce. Zároveň Ivetu varuje před jejím údajným bratrem Vilem, který se za něj jen vydává. Také ale přizná, že bratra skutečně má, jen jí to nikdy neřekla. Propast mezi matkou a dcerou se tím jen zvětší... (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Východniari nevedia po slovensky, správajú sa všetci ako sedláci, homosexuáli sú vrchol ľudskej existencie a keďže seriál ide v prime time, Markíze nevadí v plnej miere ponechať vulgarizmy ako "kurva" a "do piče". Veď sme tam dali do krúžku číslo 15, tak deti to určite v takom čase nebudú pozerať. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem zřejmě padla nějaká poslední naděje, že by to opravdu mohlo být ještě o Trebišově a životě v něm. Bohužel, přesměřování děje do Bratislavy byla scénaristicky osudná chyba a já už pomalu začínám ztrácet trpělivost s všemožnými karikaturními typy postav, které se postupně objevují. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

První díl mě bavil a těšil jsem se, jak to  bude pokračovat. Další dva byla slabota a po čtvrtém díle končím. Byla to komedie? Hodně trapná! Bylo to drama? Hodně špatné! Dál už se nedívám!!! ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Je to škoda - po skvelých prvých dvoch epizódach razom nastal prudký úpadok kvality. Uvidíme, čo prinesú ďalšie časti. ()

Reklama

Reklama