Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Asi bych si dovolil oponovat - Kostková sice hraje převážně ve sračkách, ale često je ona to jediný, na co se tam koukat dá. Je to krásná ženská a troufám si tvrdit, že to je v jejím případě objektivní fakt. ;)

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

rukabozi

Tenhle film nemá v dnešním světě šanci nikoli kvůli absenci "buzerantů a černochů", ale proto, že je to debilní kýčovitá sračka natočená pro tu nejtupější část filmovýho publika. Předvídatelná a vykalkulovaná každá scéna, každej záběr, každej takt nesnesitelný "hudby". Jo a mimochodem - Neměl bys brát jméno boží do huby nadarmo. :D 

rukabozi

rukabozi (hodnocení, recenze)

Tento film byl československý mě to, ale nevadilo já tomu rozumím. Problém asi bude, že tam nehrají buzeranti a černoši. Takové filmy v dnešním světě nemají šanci. Za mě moc přehnaná romantika hlavně na konci o těch vánocích. Námět je dobrý, ale né moc dobře zpracováno.

na příspěvěk reagoval hippie2222

piestanyrk

piestanyrk (hodnocení, recenze)

Veľa exterierových scén bolo natočené v Piešťanoch.
Pri Váhu, pri Mestkom úrade, Pri kine Fontána, v kúpeľnom parku, ...

cicolably

cicolably (hodnocení, recenze)

tak je to česko-slovenské , česi po česky , slováci po slovnesky ,aspon moja verzia tak bola

a Tomicova na vrátnici Joga centra , ten jej smiech , jak mu hodila uterák  , bomba :D

Uživatel cicolably smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Opět sestava lůzrů a samozřejmně Kostková, která pro prachy bude hrát v kdejaké sračce i když už se na ní nedá koukat. Výsledek tedy bude asi docela jasný.

na příspěvěk reagoval hippie2222

petulam

petulam (hodnocení, recenze)

Tak já jenom doufám, že Maštalíra zase nepředabují do češtiny...

Reklama

Reklama