Reklama

Reklama

Vražda v Londýně

  • USA See How They Run (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V londýnském West Endu 50. let se náhle zastaví plány na filmovou verzi divadelního hitu poté, co je zavražděn jeden z klíčových členů štábu. Když se případu ujmou světem unavený inspektor Stoppard (Sam Rockwell) a snaživá začátečnice strážnice Stalkerová (Saoirse Ronan), ocitnou se oba v zapeklité záhadě v okázale špinavém divadelním podsvětí a vyšetřují záhadnou smrt na vlastní nebezpečí. (Falcon)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Moc nechybělo a bylo by to dobrý. Vypravěčův hlas si zaslouží kvalitní audio. Stojí za to. Škoda, že časem zmizí. Artové zpracování trochu nadbytečné. Akorát to způsobí, že film zapadne mezi podobně dělané a to je tady trochu škoda. Film by fungoval i bez artových opičáren. V hlavní dvojici mi přijde lepší ona. Dobrá figurka, dobře zahraná. Děj není nic vyjímečného, ale neurazí. Záběry typu loutka břichomluvce nebo lopata na sníh jsou fajn :o) Asi to nebude film pro celou rodinu, ale když to budou vysílat na Artu, tak si to diváky najde.

Uživatel Jarin69 smazal svůj příspěvek.

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

Black_wind

Niekedy je to tuším povolené pred premiérou iba užívateľom, ktorí majú nad 500 hodnotení. Požiadal som aj o pridanie slovenskej premiéry, ktorá bola 29.9. Kým ju doplnia, bude žiaľ platiť logika ako pred premiérou. 

Reklama

Reklama