Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Aguirre 

všechny recenze uživatele

Novodobi filmari si s neprijemnym vynalezom mobilnych telefonov poradili originalne....signal proste nie je a nebude do konca nahanacky. A to bez ohladu na to, ci ste na Sahare, alebo v srdci Europy....a este jedno poucenie, nikdy netreba podcenovat silu uzialenej matky. No a napokon, ak ako alfa samec zvitazite, tak vlastne ste prehrali...okrem zleho brata ste ostali uprostred nicoty (Nemecka) bez signalu sam a zraneny. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pamatujete Červenou Tečku tak tohle je podobné jen změnily 2 postavy na 5 a sníh a hory na jaro (asi) a les . 5 homosexuálů (nejspíše podle chování ačkoliv dva z nich šoustají jednu a tu samou ženskou)  jde oslavit rozlučku se svobodou jednoho z nich výšlapem do lesa a tam  jich odstřeluje ženská se sniperkou (tohle není ani spoiler jelikož je to úplně jedno kdo jich střílí, protože jejímu důvodu se to věnuje tak 2 minuty) a to je celý film. Konec se absolutně nepovedl aneb co udělám, když chlápek co mě chtěl zabít mě odzbrojí a nechce zabít no přece zabiju se.  40 procent někde do televize na večer pokud nechce někdo přemýšlet ideálka. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Zápletka je sice hloupá (resp. nerealistická) i v rámci žánru "levný televizní thriller", triky s výstřely do hlavy zvládne každý amatérský nadšenec, který umí používat comp, psychologizace postav je ubohá a jejich chování mnohdy nepravděpodobné, ale i tak mě to nevím proč chvílemi i docela bavilo, snad že to mělo takovou sychravou podzimní atmošku. Ale po použití to letí směr koš, jasná věc. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

"Kdo rekl, ze to ma smysl?" , rekla postava a zda se to byt motto celeho tohoto filmu o preziti pred pronasledujicim strelcem mezi stromy. Nastesti jsou tu prekvapujici zvraty. Chtelo to asi vic napeti a lepsi rezii. Je to vhodny film pro vas, pokud chcete sledovat mlade bezmocne atlety k jejich smrti lhostejni k jejich osudum. A muzete tipovat, kdo v teto klasicke vybijene pujde jako nejhorsi herec prvni. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Hrozná slátanina, srovnatelná s tou nejhloupější televizní produkcí. Celý film působí neskutečně přihlouple, herci jsou strašní, nic zde nedává smysl. Digitální efekty jsou čiré zoufalství, vstřely působí velice komicky. Doufal jsem alespoň v krutopřísný závěr, ale i tady mě čekalo zklamání, trapněji to zakončit fakt nešlo. Velký špatný, Netflix se čím dál tím víc blíží prachobyčejné televizní produkci. 1/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama