Reklama

Reklama

Rozlučka

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pět kamarádů si vyrazí na výpravu do divočiny, kde se brzy dostanou do hledáčku záhadného střelce. A zoufalý boj o život začíná. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Psychicky narušená žena začne loviť päťčlennú skupinu chlapov, ktorí boli v lese osláviť to, že jeden z nich sa lúči so slobodou. Maximálne zjednodušený scenár, ktorý krváca z viacerých rán. Jednotlivé kúsky pozadia, ktoré pomôžu pochopiť niektoré súvislosti, sú dávkované postupne a v malých kúskoch. Nie každý z nich má však opodstatnenie (napr. pri všetkej úcte, nevera budúcej manželky v podstate nemá žiadny dopad na smerovanie ďalšieho príbehu). Keď po záveru budete mať pocit nedostatku, tak sa upokojte, pretože nie ste sám. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Bylo nás pět... Parta úředníků se nechá postřílet od paní, která chodí s kulovnicí po lese. Chlapíci se jí snaží utéct, ale paní se stejně vždy objeví kousek od nich a trefuje se lépe než sovětská snajperka Ljudmila Pavličenková. Inu pomsta naučí i mamku skvěle střílet. Nevadí ji, že zabíjí úplně všechny, které potká. Že jsem vyžvanil veškeré překvapení pro případné diváky? Naopak zachránil jsem je od 90. minut nudy a sledování amatérské režie a herectví. Nepomůže ani počáteční zvědavost, že by to mohl být takový neamerický surviválek, co se odehrává někde pro našince blíže a v běžném lese a nikoliv v aljašské divočině, či první zlověstné rány z pušky a obava z neviditelného střelce. Netflix produkuje tuny filmů, ale ty rozpočty vrazí ročně do cca pěti velkofilmů, seriálů a zbytek dukátů musí stačit na sračky tohoto typu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Aby uspokojil Netflix své odběratele, dost často financuje či odkupuje tvorbu i od nepříliš známých tvůrců z různých koutů světa. Mnohdy se však jedná o nepříliš povedené kousky, po kterých brzy neštěkne ani pes a tento thriller/lesní naháněčka je toho zdárným příkladem. Nemám tušení, jaký byl rozpočet filmu, ale příliš atraktivní podívané nám zde nabídnuto opravdu nebylo. A jelikož jsem už viděl dost filmů na podobné téma, musím uznat, že zcela oprávněně.    Nejen že samotný příběh nám nenabídne příliš záživných momentů, ale je zde k vidění i hromada nelogických prvků, stupidní chování postav a samotná pointa filmu vás rovněž do křesel neposadí. Důvod proč žena pronásledovala a postupně zabíjela naší partičku přátel (která mimochodem také moc sympatií nepobrala) je nám zde sice v závěru naznačen, ovšem to nic nemění na tom, že nám vše bylo podáno dosti zvláštní formou s nakyslou pachutí. Střely do hlavy žádné velké terno nejsou, pořádná psychologická hra nám zde nabídnuta nebyla a většina postav vám tu stejně poleze neskutečně na nervy. Když k tomu připočítáme i osobní rozepře mezi pěticí přátel, které byly jen natahováním času, nejeden divák se u toho začne nudit. Velká škoda byla, že si zdejší děvčata nevyměnila role. Celkem atraktivní střelkyně vs. nějak zvlášť pěkná přítelkyně hlavního hrdiny.    Samotná lokace filmu kde se film natáčel je tak asi jediným prvkem, který opravdu stojí za trochu té pochvaly. Každopádně si z toho můžeme odnést poučení, že na některé věci v lese (zvláště hračky), byste sahat opravdu neměli! Nikdy nevíte, komu se dostane do hledáčku…! 30% ()

mdf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla opravdu velká ale velká debilita. 5 frajerů,jeden má rozlučku a jdou do lesa kde je někdo začne zabíjet, pokud čekáte nějaké originální zabíjení tak na to zapomeňte. Tohle je ale hodně nízkorozpočtový brak kde herci, spíš postavy hraji za buřtguláš a a kvůli úspoře peněz to točili na mobil. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku za úžasnou a charismatickou hlavní hrdinku. Z očí ji sálala výmluvnost jejích ospravedlnilých činnů. Herci zvolení velmi dobře hlavně Albert, tomu z očí vyzařovala uvěřitelnost charismatického sympaťáka. Děj skvělý pro odvážlivce, kteří chcou jen tak povegetit po vývaru a zapečeném květáku s brambory a nivou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu probíhalo v listopadu a prosinci roku 2020. Natáčelo se v Národním parku Saské Švýcarsko, který se nachází v Německu. (SONY_)

Reklama

Reklama