Pojďte pane, budeme si hrát - Série 1 (1965) (série)
Jeden z dílů seriálu POJĎTE, PANE, BUDEME SI HRÁT. Medvědi při svých hrách vyrábějí mýdlové bubliny, jenže menší z nich se omylem roztoku napije a začne se vznášet. Na zem se dostane až díky tajuplnému talíři. A protože větší medvěd už je pro něj moc velký, jde hledat na hraní trpaslíka. (zdeny99)
Hele, podzim, pane:-) Nebrečte, budem spolu zas chodit do biografu:-)! Opět skvělý, vypečeně vtipný, nezapomenutelný a skvělými nápady nabitý díl. ()
Úžasné pohádky pro nejmenší... na takových jsem vyrůstali, škoda jen, že dnes už to není.!! Kazíme dětem svět... :-(( ()
40% - Tak před deseti lety mi tyto pohádky táta pustil se slovy, že za jeho mladých let byly obrovským hitem. Věřím tomu, ale pro mě příběhy dvou podivných méďů byly utrpení, kterému dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že nevím, jak bych se k tomu stavěl, kdybych to viděl teď... ()
Medvědi zase roztomile blbnou... 80% ()
Pátý díl večerníčku Pojďte pane, budeme si hrát. Pojednává o tom, jak malý medvěd najde vajíčko, ze kterého se vylíhne klobouk.. a jak už se to tak stává - i takový klobouk jednou odejde z domu.. ()
Malý medvěd je tu prostě k zulíbání: když jde hledat trpaslíčka na hraní, protože větší medvěd už je moc velký a moc vypečený, a když se stará o klobouček, který se jim vylíhne z vejce. Podařená je taky závěrečná chaplinovská etuda. ()
Krásná česká animace a nezaměnitelná dvojka medvědů, která vždycky pobaví. ()
KLASIKA ! ()
Mám pocit, že čím viac častí som videl, tím viac sa mi to začína páčiť. Alebo sa len rapídne zlepšuje kvalita jednotlivých epizód ? ()
Tentokrát medvědi řáďej s kloboukem (původně trpaslíčkem nevylíhnutym) co má hlas jak Armstrong. ()
Na začátku UFO u Kolína, na konci adoptovaný klobouk odlétající s divokými husami. Ještě dneska se mi u toho vrací dětská závrať z dálek. ()
6/10 ()
Nikdy mě řada "pojďte si hrát" nechytla. Přišla mi podobně hloupá jako "dnešní" teletubbies. Prostá. Do výšin vyhoněná kvalitní reklamou. Vsadím se, kdyby se záměrně necpala do tehdejších kin jako "předfilmy", pravděpodpbně by dnes o tuto sérii málokdo zavadil. ()
Podobné filmy: Krtek a telefon. Ten je ovšem trochu podobný jen příběhem, zábavností se s o osm let staršími medvědy nemůže měřit. ()
Zcela perfektní klasika, který nás mnohé dospělé musí prostě bavit i nadále, a třeba na to naučíme koukat i tu naši drobotinu. ()
tohle je můj nejoblíbenější příběh dvou neodolatelně vypečených medvědů- hodnýho a vyčůranýho....a co se stane,když tihle dva začnou vychovávat čerstvě vyklubaný klobouk? ()
"Pane, trpělivost je matka trpaslíků!" - nezapomenutelný díl o tom, jak vychovali z vajíčka buřinku. Skvělé nápady, neodolatelný humor Pojarových příběhů. ()
Nehraju....nehraju!!!!! ()
Musím si držet klobouk, kdyby ne smíchy by mi z hlavy spadnul. ()