Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Tak ta režisérská verze není ani na DVD, ani na BD. 91 (DVD a tady) a 96 minut jinde platí pro stejnou verzi, kdy rozdíl v čase dělá odlišné FPS. Je to jinak stejný film, nenechte se zmást tím, že někdo v komentářích o režisérské verzi píše.

 

Režisérská verze tedy už vyšla na novém vydání BD a poznáte ji velmi snadno - je v hodně zlé kvalitě. Více o této verzi zde a zde.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Je na BD, které se prodává u nás, ta původní verze, nebo už ten režisérský sestřih, nevíte? Podle uvedeného času na blu-ray (4 až 5 minut navíc oproti DVD verzi a kinoverzi) nejde o totéž, ale ta režisérská verze podle některých zdrojů vyšla až v posledních dvou letech.

jaspy

jaspy (hodnocení, recenze)

Hodnotím filmy podle toho jak jsem se u nich bavil a u tohohle jsem se kupodivu bavil. Stallone je tam dobrej jako vždy.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

nejen že to je hloupý, ale ještě pěkně nechutný ( pověšená manželka a kolem policajti )

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Další film se Stalonem,který je spíš na půl akční thriller a napínaví horor.Mě to potěšilo

Reklama

Reklama