foto

Hrothgar Mathews

  • nar. 27.1.1964 (56 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Love Under the Olive Tree (TV film)
2019 Garage Sale Mysteries: Searched & Seized (TV film)
Morning Show Mysteries: A Murder in Mind (TV film)
Světlo mého života
2017 Final Vision (TV film)
Svatební pochod 2: Staronová láska (TV film)
2016 A When Calls the Heart Christmas (TV film)
Who Killed JonBenét? (TV film)
2015 A Country Wedding (TV film)
Harvest Moon (TV film)
Sugarbabies (TV film)
2011 Pomsta a spravedlnost (TV film)
Pravděpodobnost výhry
2010 Fathers & Sons
Pořád dokola
Sejmi eso 2
2009 Gun to the Head, A
2008 Mothers&Daughters
Přednosti života (TV film)
2007 Decentní návrh (TV film)
Dítě z Marsu
Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
Normal
Vražedné vize (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Let 93 (TV film)
Rodina na útěku (TV film)
Síla dopadu (TV film)
2005 Stíny z lesa
2004 Cable Beach (TV film)
Havárie letu 323 (TV film)
Wild Guys, The
2003 Jádro
2002 D-Tox
Právo v Los Angeles (TV film)
Rhino Brothers, The
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 De grot
Start v ohrožení
Turbulence 3: Heavy Metal
2000 Falešná hra
G-Saviour (TV film)
Legs Apart
Lift
Nepolapitelný virus (TV film)
Norimberk (TV film)
Pohrdání (TV film)
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Can of Worms (TV film)
Johnny
Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Alley, The
The Sleep Room
1997 High Stakes (TV film)
Jeď, řekla
Klonován (TV film)
Nákaza (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Vyděrači
1996 Jezero v lesích (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
Mateřské instinkty
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Night Visitors (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
Spravedlnost: Příběh Diany Kilmurové (TV film)
Temný úplněk
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Courting Justice (TV film)
Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Dvojí tvář požehnání (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
1994 Nekonečný příběh 3
Sněhová věčnost (TV film)
1990 Princové v exilu

TV seriály

2020 When Calls the Heart (TV seriál)
Don't Go! (S07E10)
New Possibilities (S07E09)
Heart of a Writer (S07E07)
další epizody (8)
2019 When Calls the Heart (TV seriál)
A Call from the Past (S06E08)
Heart of a Mountie (S06E04)
A Vote of Confidence (S06E03)
další epizody (5)
2018 Literally (TV seriál)
The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
Iron in War (E06)
Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Vzkříšení (S01E09)
When Calls the Heart (TV seriál)
In My Dreams (S05E09)
Weather the Storm (S05E08)
Heart of the Matter (S05E07)
další epizody (6)
2017 When Calls the Heart (TV seriál)
The Heart of the Community (S04E03)
Heart of Truth (S04E02)
2015 When Calls the Heart (TV seriál)
New Year's Wish (S03E01)
With All My Heart (S02E07)
Awakenings & Revelations (S02E04)
další epizody (5)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Change of Heart (S01E09)
Perils of the Soloists (S01E08)
Cease and Desist (S01E02)
další epizody (4)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Zlá královna (S02E20)
Agentura Jasno (TV seriál)
Psych the Musical (S07E15)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Cestovní povolení (S04E19)
2010 Caprica (TV seriál)
Apotheosis (E18)
2009 V (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Lovci duchů (TV seriál)
Smolný den v Black Rock (S03E03)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2004 Human Cargo (TV seriál)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
2002 Tom Stone (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zázračné dítě (S04E19)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Zmije (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Velká hra (S02E10)
Do světa kouzel (S02E01)
Akta X (TV seriál)
Talitha Cumi (S03E24)
1995 Akta X (TV seriál)
Naše město (S02E24)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
1991 Street Justice (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky