Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Po slaboučkém Viral rapidní zlepšení. Ten VHS formát sice trochu unavuje a některé povídky jsou točeny skoro až otravně nekvalitní kamerou, jak kdyby na to člověk koukal na (nečekaně) na videokazetě, ale kvalita samotných povídek poskočila nahoru a tentokrát se tam neobjevilo nic, snad kromě nezáživného propojovacího příběhu, co by bylo vyloženě slabé. Indonéská first person variace na Frankensteinovo monstrum s přehledem vyhrává. Tohle bych si střihnul klidně i v plné stopáži. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Solidní úchylárna bez nějakých větších servítek, tvůrci utrženi ze řetězu a celý se to blíží hraně, co jsem ještě schopnej/ochotnej u filmů akceptovat. Jenomže - a to je pro mě naprosto zásadní, celý ty bizáry nejsou pouze samoúčelný, ale každá z celistvých povídek má svou hororovou atmosféru a klidně bych si je dokázal představit s delší stopáží. Suverénem je samozřejmě brutálně zvrácená jízda The Subject od Tjahjanta, která dá vzpomenout na Tetsua či Frankenstein´s army. 6.5/10 ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Hodím sem komentář ve stejném stylu jako k předešlým filmům ze série VHS. Storm Drain : Příběh o městské legendě Ratmanovi mě bavil a určitě k tomu přispělo i skvěle vybrané prostředí kanalizace. Za mě zábavné s fajn závěrem. 78% Empty Wake : Stejně jako u předchozí části znovu dobře zvolené prostředí, protože pohřební ustav a ještě ve špatném počasí je super.  Celkově fajn atmosféra s podařeným finále a nevadil mi ani pomalejší rozjezd příběhu. 75% The Subject : Timo znovu ukázal že on prostě umí. Hodně mi to připomnělo Frankenstein's Army (013).  Jednoduše prostě skvělá gore šílenost. 85% Terror : Přiznám se, že tahle povídka mě moc nebavila a i když finále bylo fajn stejně to o moc nevylepšilo. 50% Holly Hell : Povídka rozprostřená do celého filmu, která mě fakt hodně bavila a to hlavně i díky tomu jakým stylem byl natočena. Finále pěkně zakončilo nejen příběh samotný ,ale i celý film.. 85% Celkové hodnoceí : Po té hrůze z roku 2014 neskutečné zlepšení a další skvělý dílek do VHS série a já chci určitě další.  75% -- 7/10 IMDb ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na další část této hororové série jsem se těšil. První dva díly mám ve své topce FOUND-FOTTAGE hororů. Třetí část byla bohužel trash. Proto jsem doufal, že nový segment bude minimálně kvalitativně podobný starším bratříčkům, ale ono moc není. První povídka ''STORM DRAIN'' o reportérce, která se honí za místní legendou do kanalizací je celkem povedená. Nechybí atmosféra, prostory jsou opravdu nepříjemné a samotné rozuzlení je taky fajn. Potěší look samotného bubáka. Jediné co mě štvalo byla samotná kamera, ze které mě dost bolela hlava z toho stálého zoomování, takže 60%. Druhá v pořadí a za mě nejlepší byla ''THE EMPTY WAKE''. Noc v pohřebním ústavu, která se změní v naprosté peklo. Chválím výběr lokace, hodně creepy atmosféru a hlavně konec povídky, ze kterého jsem se necítil moc dobře. K úspěchu tedy stačilo mít rakev, venku bouřky a chlápka, který není úplně v celku. Jediná výtka tak patří ke zbytku povídky, kde se vlastně nic nestane a musíte čekat až na posledních 5 minut 70%. Třetí a mnou nejočekávanější povídka ''THE SUBJECT'', měla velký potenciál, který se však proměnil v bezduchou, avšak krvavou vybíjenou, na kterou jsem opět musel čekat skoro celou dobu. Ano, je to brutální, ale hodně digitální a překvapivě i dost nudné. Od tvůrce Save Heavenu jsem tedy čekal více a trošku gore to fakt nezachrání 50%. Poslední povídka nese název ''TERROR''a za mě teda největší kravina z celého snímku. Jediné co opět stojí za zmíňku je finále, které má obstojnou masku hlavního monstra. Příběh mi přišel úplně zbytečný a opět čekáme na poslední dvě minuty na nějakou akci. 30%. A nakonec příběh, který je namotaný kolem VHS povídek s názvem ''HOLY HELL'', který je tak nudný, že i příběhy z původních VHS byly mnohem lepší a nepostrádaly aspoň špetku atmosféry. 20% Podtrženo sečteno, nové VHS je pro mě zklamáním, rozhodně není horší než poslední díl, ale kvalit VHS A VHS 2 nedosahuje ani zdaleka. Samotný trailer bych hodnotil lépe teda. 55% ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná hororová podívaná, rozdělná do čtyř samostatných částí (video nahrávek) spojující jeden policejní zátah. ___ 1) "Ratman" - 65%, 2) "Kino" - 75%, 3) "Mengele" - 70%, 4) "Lovci" - 60%, 5) "Policejní zásah + závěr (spojující předchozí 4 příběhy)" - 50%. Celkové hodnocení: 64% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama