Reklama

Reklama

Nikdo nevyvázne živý

  • Velká Británie No One Gets Out Alive (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Zoufalá Mexičanka bez dokladů se nastěhuje do zchátralého penzionu v Clevelandu. Jenže to, co tam zaslechne a uvidí, ji rozhodně neuklidní. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (125)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu, jsem si říkal, že tohle je prostě typická bubákovina (postavy, které se náhle objeví ve tmě - to už na mě dávno nepůsobí), která ničím jiním, než se svojí mrazivou atmosférou a celkem sympatickou hlavní hrdinkou nezaujme, ale finální 20 minutovka byla tak excelentní, kde nakonec nechyběla ani pořádná dávka brutality s nechutně vypadajícím monstrem (kundořezka WTF!), že tu jednu hvězdu nakonec přihodím. Škoda jen, že mě ta první polovina prostě moc nebavila, jinak bych si tenhle Horůrek šoupnul na svůj profil. Slabší čtyrka. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kombinace duchařiny s temným božstvem se vcelku vydařila. Když se příběh mexické migrantky Ambar ve Státech překlopí ze sociálního dramatu do fantastické roviny, začne vše pěkně odsýpat. Mexičtí bohové podle všeho toužili hlavně po lidské krvi a nejraději měli srdce. Tenhle si pochutnává na hlavách, zatímco ho obletují motýli atlasové. Ponurý dům jak z gotického hororu, neklidní duchové, rozmašírovaná hlava a noční můry, co se stanou skutečností. V podzemní svatyni číhá temnota a je nejvyšší čas, aby byla služba předána dalšímu. 3,5* ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Áno strašne pomalý horor, ale neskutočne atmosferický, bezvýchodiskový, s low life ľuďmi, ktorí sa predierajú životom a do všetkého toho toto peklo. Dizajn domu, prostredia, depresívna zima naokolo, herecké výkony, desivé a zároveň nádherné nasvietenie filmu... Skoro dokonalý horor a režiséra budem naďalej sledovať. Až sa mi nechce veriť, že toto je jeho prvotina. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Bojlerový poplach! Divní bratři mají v blešárně divnou krychli s tunelem vedoucím někam do prdele, z něhož úplně na konci vyleze nějaká divná mrdka, připomínající divný humanoidni monstrtrak, a osahává lidem hlavy. Předtím tam nějaká divná ilegálně přimigrovaná cigoška osmdesát minut unyle potmě chodí po chodbách, naráží do stěn a na divné lidi a dělá jakože „lek“, tušíc, že je v blešárně cosi divného, ovšem drží se tam jak hovno košile, což je taky apriori dost divné. Pak divná mrdka vtáhne divné bratry do divné krychle, divná cigoška zavře její divné dveře a začne být nějaká divná. A já se nestačím divit, co za přiblblé divné kokotiny se dneska točí místo hororů. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, zdalipak se už budu konečně bát, ale zase nic. Buď jsem strachu odolný (ale to si nemyslím), nebo současní filmaři nejsou schopni natočit horor, který by za něco stál. V tomto filmu byl přitom základ dobrý; byl tady strašidelný dům, byla tu ještě strašidelnější kamenná bedna... No, a pak už nic. Tvůrci se sice prokazatelně snažili o tísnivou atmosféru i plnotučné napětí, ve výsledku ale nedosáhli ani jednoho. Mě tedy snímek docela nudil, dvojice odporných, vražedných, bílých heterosexuálů sice odpovídala trendům, ale víc by mě vyděsila spíš Gréta, a co říct k samotnému monstru? Bylo spíš vtipné, ale být panicem, už bych jím asi zůstal a ženy na ulici bych míjel velkým obloukem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Bukurešti (Rumunsko), Clevelandu (Ohio, USA) a Londýně (Anglie). (SONY_)

Reklama

Reklama