Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (69)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se bez ostychu přiznám, že jsem ze seriálu uchcávala při každičkém díle. Hrozně mě to bavilo, takže jsem celý seriál dala na jeden zátah během večera, jinak to nešlo. Jako dlouholetý hráč League of Legends nemám slov. Jinx je mým mainem už od doby, kdy vyšla (tedy od roku 2013) a ten příběh, který vytvořili z kraťoučkého lorečka ve hrách, nemá prostě chybu! Vše do sebe krásně zapadá. Animace je solidní, každá postava má precizně vytvořený charakter a motivaci, děj je poutavý, odsejpá a rozhodně nenudí. Dokonce i hudební podklad byl při každé scéně perfektně zvolený a jsem ráda, že se do Arcane zapojilo i Imagine Dragons, které ve mně vzbudilo vzpomínky na Worlds 2014. Ostatně celé to na mě působilo dost nostalgicky a jsem ráda za spoustu malinkých detailů v každém záběru, které docení především zarytí hráči.  Díky znalostem loru trochu tuším, jaké postavy nás čekají v další sérii a moc se těším na příběh, který k tomu tvůrci vymyslí. Doufám, že si Arcane kvalitu udrží i v budoucnu. Seriál všem vřele doporučuju, ať už jste s hrou byli někdy v kontaktu či nikoliv! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem uchvácen. Do světa Arcane bych se rozhodně chtěl vydat každý den. Mimochodem, když se každý rozplýval nad úžasnou animací u Spiderman: Into the Spider-verse, tak sem si klepal na čelo, protože jsem nic výjimečného neviděl. Zato propracovanost Arcane je dechberoucí. Každý druhý záběr by se dal okamžitě zarámovat a pověsit nad postel. Teď to úmorné čekání na druhou sérii! ()

Reklama

Ronan 

všechny recenze uživatele

Takto sa majú točiť seriály. Animácia je veľmi kvalitná, zaujímavá steampunková hudba. Akčné scény boli precízne. postavy boli ukážkovo rozpísané. Myslím ,že bolo veľmi zaujímavé rozdeliť seriál na tri časti, prvý Act bol zoznámenie s postavami a ich motiváciami to znamená, že aj toho najväčšieho chrapúňa dokážeme pochopiť. A tie emócie, ako mňa koniec 1. Actu zložil na  kolená, len čo je také horšie, 2. a 3. Act sa spolieha na akciu než na chémiu postáv. V druhom Actu sú už naplno využité scifi a fantasy prvky. Málokedy sa podarí tak efektívne zamiešať scifi a fantasy prvky aby to fungovalo. 1. Act bol zaujímavý úvod, 2. Act akčné jadro a 3. Act epický záver. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LoLko nehraju, steampunková stylizace a sofistikovaná animace je bezpochyby uměleckej unikát, motiv třídního boje je víc než zajímavej, ale příběh je relativně monotónní až primitivní, a ten toxickej hype mi k 'Arcane' vybudoval jistou averzi, ač videoherní předloha nemá k seriálový adaptaci prakticky žádný předpoklady a predispozice, takže je nutno studio Riot pochválit za tu tvůrčí snahu...... Příště s tématikou WoWka, prosím - už jen z toho důvodu, že MOBA hry doslova žánrově vykradly Warcraft. ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Ako neznalec hernej predlohy nedokážem úplne plnohodnotne vychutnať a oceniť príbeh ako taký, za ktorý sťahujem jednu hviezdičku, nie že by bol zlý - postavy sú dobre napísané, majú svoj vývoj, svet nie je čiernobiely - no miestami mi utekala pozornosť od seriálu niekde mimo. Na druhej strane animácia je skvelá a hudba, poťažme soundtrack špičkový, za zmienku stojí prinajmenšom titulná skladba od Imagine Dragons / J.I.D. "Enemy", ktorá je neuveriteľne chytľavá či "Guns for Hire" od Woodkid, ktorá sa v spojení so scénou "lightning of the beacon" u mňa postarala o jednu z najzimomriavkovejších filmových scén roka. Off topic - "Guns for hire" by bola absolútne úžasná ako titulná skladba k Jamesovi Bondovi, či už novému alebo ako alternative song k No Time to Die. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • Během Powdeřina hysterického záchvatu je záběr na kufřík s jejími hračkami. Kromě hraček se zde nachází i obrázek s křídly, které odkazují na legendární Star Guardian Jinx Skin, který ve hře vyšel v roce 2016. (Luicy)
  • Tatér, který kreslí na záda cizince logo Pentakillu, se objevuje také na Splash Artu Urgota, ve kterém mu vytváří kérku Barona Nashora. (Luicy)
  • Muže posedlého třpytem, který nabízí pomocnou ruku Caitlyn, nevidíme poprvé. Jedná se totiž o stejnou osobu, jež se Vander zastal při kšeftování v Poslední kapce hned v úvodní epizodě. (Luicy)

Reklama

Reklama