Tvůrci:
Seth Grahame-SmithHudba:
Carlos Rafael RiveraHrají:
Gabriel Bateman, Riki Lindhome, Cedric Joe, Henry Thomas, Izabela Vidovic, Rachel Marsh, Christine Ko, Charlene Amoia, Cyrus Arnold, Malcolm Barrett (více)Epizody(8)
Leave Them Kids Alone (E01)
Parents Are from Mars, Kids Are from Venus (E02)
Which Witch? (E03)
My Monster (E04)
Unfiltered (E05)
We’ve Got Spirits, Yes We Do (E06)
Standing Up for Yourself (E07)
The Treehouse (E08)
Videa (1)
Dětská verze krajních mezí. Příběhy jsou pro děti a o dětech takže je jasné že to bude naivně přihlouplé. Příběhy o problémech, dospívání, láskách, vzhledu, popularitě, strachu ..... jsou určeny především dětem a mají začátek, problém, řešení problému a konec. Nejzajímavější mi přišel příběh Which Witch který byl příjemně odvyprávěný a nenásilně podaný + mi obě ty holky "čarodějky" přišli sympatické. Nejhorší byl asi Standing Up for Yourself. ()
Tak toto ma vydesilo. Tento seriál je jedno veľké klišé a cítim veľkú nenávisť k ekológii hneď po prvej časti. Ak by toľko energie venovaly príbehu tak by sme tu nemaly ten hnus. ()
osm nezávislých a na sebe nenavazujících krátkých příběhů podle předlohy R.L.Stina jasně ukazuje jakou cestou se chce/bude Myšák+ ubírat.Bude to cesta nenáročné rodinné zábavy (což samozřejmě není překvapení) s nějakým tím drobným ponaučením,která rodiče neunudí a děti možná na chvíli zabaví.Já se úplně nenudil,ale neumím si představit,že by se u toho bavily moje čerstvě náctileté děti,které básní o Squid Game...40% ()