foto

Charlene Amoia

  • nar. Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Demon Within
Deadly Vows (TV film)
2016 Sniper: Special Ops
2015 Adrenaline
Pure Love
2014 HR (TV film)
Neznámí autoři
2013 Fat
I Am Death
Loveseat
2012 Prci, prci, prcičky: Školní sraz
2011 Vánoční průvod (TV film)
2009 Do Not Disturb
2008 Sedm životů
2007 Company Man (TV film)
2006 Amy Coyne (TV film)
Love Within, The
2005 Complete Guide to Guys
Grown Men (TV film)
2003 Blood Reaper
Tangy Guacamole
2000 Hra o výkupné

TV seriály

2015 Ospalá díra (TV seriál)
Whispers in the Dark (S03E02)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Soul Man, The (TV seriál)
Šestej smysl (TV seriál)
2011 Mad Love (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
Záměna (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Návrat (S02E13)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ostrov odpadků (S06E17)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Smrtelná známost (S03E01)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Architekt destrukce (S06E05)
Dokonalý týden (S05E14)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Okno (S05E10)
Sorry, kámo (S04E16)
2008 Mentalista (TV seriál)
90210: Nová generace (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
Promluva do duše (S04E04)
Nejlepší hamburger New Yorku (S04E02)
další epizody (4)
2007 iCarly (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Temný ochránce (S02E05)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Platinové pravidlo (S03E11)
Pověčisodvod (S03E07)
To nejsem já (S03E06)
další epizody (4)
2006 My Boys (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Swarley (S02E07)
Brunch (S02E03)
Mlíko (S01E21)
2005 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Košile se vrací (S01E04)
Menciův svět (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Creating America's Next Hit Television Show (TV seriál)
D.A., The (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Joey (TV seriál)
Joey a čtenářský klub (S01E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2001 One on One (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2012 TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace