Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žáci III. B. Mach a Šebestová a jejich věrný pes Jonatán prožili svá legrační i poučná dobrodružství již v roce 1976 ve snímku O utrženém sluchátku. Právě toto kouzelné sluchátko dokáže splnit každé přání. Celovečerní film vznikl z třinácti krátkých snímků televizního seriálu spojených krátkými dotáčkami. Školáci využívají kouzelného sluchátka vždy jen pro dobrou věc, a tak i když občas něco zkazí, nakonec vše dopadne tak, jak to má v pohádkovém vyprávění být. Poslední nově natočený díl je o jejich dětech Machovi a Machové, kteří s pomocí sluchátka pomohou věčným repetentům Horáčkovi a Pažoutovi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (135)

Bartoloměj 

všechny recenze uživatele

takže braune, jestli je do pěti minut nebudou žrát žraloci, tak z toho pokladu neuvidíš ani pětikorunu... to budete koukat, jak umím plavat a raz a dva a tři, pomóc horáček se topí volali všichni... a další a další nezapomenutelný hlášky. ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě... Nárožný s tím svým hlasem, večerníčky, mluvené a film... No prostě jsem tuhle 2jku měl strašně rád, moc klasika pro mě na to hodnotit jinak. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Škoda že ty dodělávané vsuvky, spojující jednotlivé sestřihy ze seriálu, jsou technicky na daleko horší úrovni než původní materiál. Jak obrazově, tak především zvukově. Někde udělali soudruzi na Barrandově bohužel chybu, proto nemůžu dát 5* ()

greymon 

všechny recenze uživatele

Mach a Šebestová nejen jako film, ale i jako seriál jsou nezapomenutelné. Miloš Macourek, Jaroslav Doubrava, Adolf Born dokázali zrežírovat dokonalý kreslený film. Miloš Macourek stojí i za jinými pohádkami jako například Arabela, Létající Čestmír a mnohých dalších filmů a seriálů, které jsou nezapomenutelné. ()

diwoshka 

všechny recenze uživatele

Nejen pro děti, ale i pro dospělé. Perfektní vypravěč Petr Nárožný a Mach, Šebestová, Jonatán a kouzelné sluchátko... ()

route60 

všechny recenze uživatele

Kde se hrabe mnoho animovaných filmů dnešní doby na tento vynikajíci český film, animace Adolfa Borna je dnes klasika, Miloš Macourek měl opravdu nevyčerpatelnou fantazii a Petr Nárožný je výborný. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Určitě super spojení příběhů, které se jen tak neokouká a jako dítě jsem se na to vždycky těšil. Hodnocení: 90 % ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

V mnoha ohledech je to děsně pitomé, ale zároveň prostě zábavné. Životní role Petra Nárožného. 85% naprosto odpovídající hodnocení. ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Film vytvořený z těch nejlepších epizod večerníčku. Překvapilo mě, jak dobře si všechny ty díly pamatuji a jak jsou všechny nápadité, zábavné. I synovi se to moc líbilo a na konci blaženě usnul. ()

Reklama

Reklama