Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie zlý film, ale dosť natiahnutý. Minimálne trikrát som sa zastavil, že no tak teraz už bude koniec a furt chýbalo do konca niekoľko desiatok minút. Tak silná téma, ako znásilnenie a hromadné vraždy, ktoré sú v amerických školských zariadeniach už súčasťou učebných osnov, mohla byť využitá razantnejšie a silnejšie. Film ako dráma ale funguje veľmi dobre, len neviem, kde som mal hľadať ten mysteriózny prvok. Prišli aj povinné feministické bláboly, ale tu to nebolo len účelové, ale aj účelné, malo to význam. Výber herečky ako mladej Mily Kunis mi nesadol. Podobu som tam nevidel. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, než naprosto souhlasit s hatifnat a s -bad-mad-wolf- . A co mě ještě tak během sledování filmu napadalo? - Pejsek s kočičkou vařili dort. Bléééééur. Škoda, no. Taky mohli zrušit ty vnitřní monology, aspoň v první třetině, tam byly absolutně nadbytečné, a kvůli nim hlavní hrdinka působí arogantně (ale samozřejmě to není vůbec to hlavní). Slušná scéna je, když Kunis mluví s Deanem po jeho autogramiádě. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Značně citlivé téma, jež bylo ale v tomto snímku zpracováno příliš těžkopádně a zbytečně rozvláčným způsobem. To by však nemělo srážet důležitost a vyznění takového a dalších podobných témat. Mila Kunis je okouzlující a vyvolává v divákovi pochopení, i když se někdy chová iracionálně, agresivně a zlostně - v kontextu pochopitelně. Takže trochu přepsat, sestříhat a zkrátit a byl by z toho skvělý film. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina s nulovým a drasticky prázdným obsahem. Snaží se kombinovat staré rány, přežití školního masakru a znásilnění a současně linii z přítomnosti, ale ani jedno se zde nedaří a výsledkem je prapodivné "všechno a zároveň nic", které nemá co nabídnout. Jen těžko hledat jediný prvek, ve kterém bych chtěl film pochválit... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film z priečinku Nádejná mladá žena, len s väčšou dávkou feminizmu, s viac témami a Milinimi nôžkami. Je fajn sledovať, ako vie minulosť a traumy z nej ovplyvňovať súčasnosť a tak celkové to správanie sa. Mila to podala úplne skvelo a scéna na svadbe to tak správne zaklincovala. Ale aké je posolstvo? Respektíve, mal tento film odovzdať nejaké posolstvo alebo len poukázať na problém? To je asi na každom, ako si to vyloží. 3 z 5 ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama