Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Pavlínka9

všechny recenze uživatele

Od začátku si mě ten film získal...nedokáž přesně popsat čím, ale přišel mi něčím tak zvláštně zajímavý a vtáhnu mě do příběhu, že mě víc a víc zajímalo, co se tam tedy stalo. Kamera za mě byla perfektní a poskládání toho příběhu také. Na Finna je radost pohledět a jsem ráda, že jsem po delší době viděla Kunis v nějaké roli. Ten film má v sobě víc než jen téma znásilnění....Za mě chci rozhodně vidět znovu. ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Oukej, český rybníček komentujících nezklamal. Není to příběh o tom, že někdo má život na hovno, není to další film o znásilnění, nebo střílečce na střední. Je to příběh o tom, jak trauma působí na lidi. Jak se s tím každý po svým vyrovnává, jak ti to kompletně může změnit život od A do Z a nebo taky ne. Jak jeden obrátí svoje trauma ku prospěch společnosti a jak jiného to vnitřně tak zničí, že ani neví, kdo vlastně je. Mila byla v roli dokonalá a její poslední slova ukončují film jako legendu. A ná závěr trochu hejtu, jelikož toho není nikdy dost - pokud jste film nepochopili, nevadí, jděte o dům dál a držte hubu. Howk. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Náhodně jsem přišel do obýváku a tam začínal tenhle film. Věděl jsem, že je z Netflixu, ale tak nějak jsem si sednul a pro respekt k Mile Kunis jsem na něj koukal. No a byla to chyba. Přijde mi, jak kdyby scénáristi v Americe už nevěděli, co pro ono téma udělat víc a tak vytvořili postavu, na kterou navalili všechny možné hrůzy mládí. Po pravdě mi to přijde už moc... ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Ale já si myslím, že to bylo znásilnění." Celkem dobrá látka na film. Pro mě ale celkem nezajímavě vystavěná s dost feministickým podáním. Po vzhlédnutí jsem si uvědomil, že všichni muži jsou barbaři, kteří umí jen znásilňovat a plenit. Absolutně nerozumí ženským pocitům. Ukrutně dlouhá stopáž a často otravné přepínání minulosti a přítomnosti. Kunis byla asi jediný důvod, proč jsem  se dodíval až do úplného konce. 4/10 ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film se dotkl palčivých témat, ale nakonec opravdu jen dotkl, což je škoda, protože námět tohohle počinu není vůbec špatný. Z komentů zde je mi celkem blivno btw, falešných obvinění ze znásilnění je naprosté minimum a jen v ČR se se znásilněním setkala třetina žen, tak si alespoň ověřte fakta, než budete šířit bludy a mýty, ušetříte si ostudu. O to smutnější je, že urážlivé komenty píšou i ženy. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama