Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Ako poukázanie na tabuizovanú tému znásilnenia a tzv. sekundárnu viktimizáciu celkom fajn, ako film už o dosť horšie, bez dynamiky, neskutočne sa vlečúce, s podivným nelineárnym rozprávaním a rôznymi knižnými postupmi, ktoré sú v kinematografii skôr nadbytočné (napr. čítané introspekcie).⚪Motív traumy z mladosti je spracovaný dobre, no samotné jeho riešenie je na pováženie, resp. sa ponúka otázka, aké zadosťučinenie hrdinke prinieslo, že sa v súkromnom dialógu útočník priznal, že ju znásilnil, no túto skutočnosť sa nedozvedela verejnosť, keďže i keď hrdinka disponovala audio záznamom, na ktorom sa priznával, očividne ho nezverejnila.⚪Motív streľby na škole sa objaví skôr zničoho nič a rovnako náhle odoznie, napätie sa neobjaví a v podstate i celý film nie je žiadny thriller, skôr psychologická dráma, ktorá však skoro dve hodiny čistého času ťažko utiahne, väčšina scén s kamarátkou, matkou či v práci pôsobí ako výplň a vata, aj retrospekcia nie je bohvieako úžasne prepracovaná, aby sme s postavou plnohodnotne súcitili.⚪Kunis ale na svoj vek vyzerá veľmi dobre a ,,udržovane," čo jej môžme len závidieť.⚪ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Značně citlivé téma, jež bylo ale v tomto snímku zpracováno příliš těžkopádně a zbytečně rozvláčným způsobem. To by však nemělo srážet důležitost a vyznění takového a dalších podobných témat. Mila Kunis je okouzlující a vyvolává v divákovi pochopení, i když se někdy chová iracionálně, agresivně a zlostně - v kontextu pochopitelně. Takže trochu přepsat, sestříhat a zkrátit a byl by z toho skvělý film. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slátanina s nulovým a drasticky prázdným obsahem. Snaží se kombinovat staré rány, přežití školního masakru a znásilnění a současně linii z přítomnosti, ale ani jedno se zde nedaří a výsledkem je prapodivné "všechno a zároveň nic", které nemá co nabídnout. Jen těžko hledat jediný prvek, ve kterém bych chtěl film pochválit... ()

Luteka 

všechny recenze uživatele

Oukej, český rybníček komentujících nezklamal. Není to příběh o tom, že někdo má život na hovno, není to další film o znásilnění, nebo střílečce na střední. Je to příběh o tom, jak trauma působí na lidi. Jak se s tím každý po svým vyrovnává, jak ti to kompletně může změnit život od A do Z a nebo taky ne. Jak jeden obrátí svoje trauma ku prospěch společnosti a jak jiného to vnitřně tak zničí, že ani neví, kdo vlastně je. Mila byla v roli dokonalá a její poslední slova ukončují film jako legendu. A ná závěr trochu hejtu, jelikož toho není nikdy dost - pokud jste film nepochopili, nevadí, jděte o dům dál a držte hubu. Howk. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis v nejlepší roli, jakou si kdy střihla. Jen ve filmu, který je prakticky průnikem Vox Lux a Promising Young Women. Chvíli to působí jakoby se tu nahánělo poměrně hodně témat najednou a zároveň skoro nic. Rozhodně je to ale Milina "bad bitch/feminist" energie, která to neskutečně táhne. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 28. června do 23. srpna 2021 v Torontu (Ontario, Kanada) a New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama