Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Přímé pokračování první série Akagami no Shirayuki-hime (2015). Poté, co se princ Zen vyznal ze svých citů, pokračuje talentovaná bylinkářka Shirayuki ve svém pilném studiu, což mladého následníka motivuje k tomu, aby se zlepšoval v plnění svých státnických povinností. Jenže jejich štěstí netrvá věčně. Nebo minimálně ne bez komplikací. Na scénu se totiž vrací jejich starý nepřítel a spolu s ním i zpráva o neznámém mladíkovi, který urputně pátrá po dívce s rudými vlasy. Proč? To nikdo neví. Jisté ale je, že je Shirayuki v ohrožení. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tam kde většina romantických děl končí příběh Shirayuki vlastně teprve začíná. Je sice hezké, že si hlavní hrdinové vyznali lásku, ale teď je na čase začít o ní bojovat, rozvíjet jí a chránit. Díky tomu je druhá sezóna mnohem zajímavější, protože se tam skoro pořád něco děje a většina z těch událostí je docela zajímavá. Zen je sice pořád až moc ideální princ, ale Shirayuki už nepůsobí tak úplně jako slabá dáma v nesnázích a to jí u mě přidává na přitažlivosti. Navíc jsem si docela oblíbil některé vedlejší charaktery, hlavně Kiki, Mitsuhideho a mého osobního favorita Obiho. Zkrátka se do toho stále více dostávám a tentokrát jsem si docela jistý, že pokud vyjde další série, tak se na ní podívám. 7/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně příjemné a oddychové jako první série, ale po dějové stránce lehce slabší, neboť ke konci to s očividně ubývajícími nápady působí spíš jako nějaká fanfiction nebo doujinshi (onsen scény, hypnotizující lektvary...). 7/10 ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je ťažký oriešok rozhodnúť hlavne o tom či je lepšia prvá, alebo druhá séria. Rozhodne sa v druhej niekam posunieme, ale ešte pomalšie ako v prvej. Najzaujímavejšou postavou je stále naša hlavná hrdinka a to sa nemení ani tu. Prvé diely sú zaujímavé a potom to trocha upadá až nakoniec vygraduje v posledných dieloch, ktoré sú snáď najzábavnejšie z celej série teda z celých dvoch sérií. Rád by som sa viac dozvedel o iných postavách a rozhodne, aj mužské charaktery v tomto anime majú čo povedať. Bohužiaľ záporný hrdinovia mi nejako nepadli do oka sú tam len, aby tam niekto bol a tu by som si predstavoval trocha vyššiu kvalitu pre to, aby dej bol zaujímaví. Nepohrdnem ani anime, ktoré cielene targetuje svoje obecenstvo, opačného pohlavia ako som ja a preto, by som si dal povedať keby toto anime pokračuje, ale zároveň jedným dychom dodávam, že chcem nech pokračuje výrazne a nech dej pokročí dopredu vo vzťahoch a všetkom ostatnom. ()

Galerie (46)

Reklama

Reklama