Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel Stoneová (Gal Gadot) je nezkušená technička v elitní jednotce MI6, kterou vede hlavní agent Parker (Jamie Dornan). Její tým MI6 však netuší, že Stoneová ve skutečnosti pracuje pro Chartu – tajnou mírovou organizaci, utajenou i před ostatními špiony, která využívá špičkové technologie k neutralizaci globálních hrozeb. Rachel byla vycvičena jako dokonalá profesionálka, fenomenální agentka v terénu, která se drží mise, sleduje informace a nikomu nevěří. Když rutinní misi zmaří záhadná hackerka Keya Dhawan (Alia Bhatt), Racheliny dva životy se střetnou. Zatímco se žene za ochranou Charty a snaží se překonat nepřízeň osudu, zjistí, že lidský přístup může být její největší předností. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (206)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Špionské filmy mi odjakživa přišly stupidní, ale tenhle paskvil to dotáhl do netušených rozměrů - ta kolosální debilita scénáře je zde vyloženě nesnesitelná (má vůbec cenu komentovat film, kde lze ve vteřině nechat spadnout výtah na základě toho, že ho na dálku hacknu?). I ten loňský vysmívaný Gray Man mi aspoň přišel celkem zábavný, ale tohle je tak příšerné nudné, předvídatelné a splácané z těch nejohranějších klišé, že se to fakt nedá vydržet. Příšerný český název tomu jen nasadil korunu - tomuhle je fakt lepší se obloukem vyhnout. Chtěl jsem si to pustit jen kvůli tomu, že se mi líbí Gal Gadot, ale tohle za vidění fakt nestálo. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dle očekávání průměr bez chuti a zápachu, sotva na jedno zhlédnutí, možná jako kulisa k žehlení ok. Ale kulisa k žehlení za skoro 70 mega? Zoufale tomu chybí aspoň trocha stylu, nápaditější příběh i akce, pár vtipných hlášek a lepší herci, jak v hlavních tak vedlejších rolích. Digitálnost ani nekomentuju. Když je srdcem filmu matně napsaná i zahraná postava, těžko to divákovi zrychlí tep. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Když si odmyslím dnes tak všudypřítomnou feminizaci akčního žánru, tak jsem dostal slušný pokus o ženského Bonda, jakousi Janu Bondovou, se slušnými změnami lokací, kde kamera skutečně kouzlí, co se dá, s dobrými triky, i s trochou toho vtipu a pár povedenými hláškami (mohlo jich být víc a odvázanějších - "mohli bychom zkusit pevnou linku", "ta káva je studená" apod.), akce je dost a přehledně natočené, jen konec jsem čekal poněkud epičtější. Jinak samozřejmě mi vadilo, že všechny tajné organizace jsou na prd a šéfka té hlavní vlastně debil, dokud nepřijde Stoneová a všem nezachrání prdel, ale ok, o tom jsou i původní bondovky a nemám s tím až tak problém. (Ostatně, Kluk bude podle mne Q z bondovek.) A vlastně i to určité morální poselství, nakolik je jednoduché, si myslím tady funguje - ztratili jsme srdce a cit, předpovídání strojů nepočítá s lidskými city a s nepravděpodobností lidských rozhodnutí, která se nedají vypočítat, film je i o důvěře a celkově o tom, že vše se nedá vypočítat. Občas film při své stopáži začne nudit, ale to se ostatně dělo i u bondovek - nejde mít pořád na plátně akci. ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Už předem jsem tušil, že to nebude nějakej zázrak, ale zároveň jsem čekal, že to nebude nejhorší, ale tohle bylo fakt špatný. Dost béčkovej akční thriller, kde jedinou záchranou je Gal Gadot v hlavní roli, protože patří docela mezi moje oblíbené herečky. Nechápu, jak někdo může říct, že se to může vyrovnat sérii Mission: Impossible. To jako vůbec! Všechny kaskadérské kousky vypadají, jak kdyby je dělal fakt špatnej kaskadér, příběh je hodně obyčejnej a ani lokace nejsou nijak zvláštní. Jednou mi tenhle film stačil a víckrát se na něj nepodívám. 3,5/10 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Možná tomu pomohlo, že od Netflixových filmů čekám fakt málo, ale Rachel Stone se mi fakt líbila. Gal Gadot je nádherná a skvělá herečka, takže věřím, že za to může taky ona. Navíc tam byl jeden zvrat, který jsem nečekala a překvapil, za což klobouk dolů. Je to krásně vyvážené akce, dialogy, atmosféra, všechno dobře funguje. Klidně bych si to dokázala představit jako sérii. Každopádně si ale myslím, že pokud by se konceptu chytl někdo jiný než Netflix, tak by z filmu byla daleko, daleko větší bomba, třeba něco ve stylu James Bond nebo Mission Impossible. ()

Galerie (136)

Zajímavosti (2)

  • Na pozici executive producer najdeme mmj. také Grega Rucku, komiksového autora sólové Wonder Woman. (NinadeL)
  • Natáčalo sa v južnom Tirolsku, Londýne, Reykjavíku a Lisabone. Natáčalo sa viac ako 5 mesiacov - od 26. januára do 28. júla 2022. (Arsenal83)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

Třetí Wonder Woman nakonec nebude?

11.08.2023

Herečky Gal Gadot (Wonder Woman, Rychle a zběsile 5) byl v posledních dnech plný internet, což je dáno zejména tím, že má tento víkend na Netflixu premiéru její nový špionážní snímek Heart of Stone … (více)

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

Reboot Spy Kids našel hlavní hvězdy

27.06.2022

Po úspěchu snímku Můžeme být hrdinové režiséra Roberta Rodrigueze (Alita: Bojový Anděl, Spy Kids: Špioni v akci) se Netflix rozhodl prodloužit spolupráci se známým tvůrcem, a to rovnou do takové míry… (více)

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

Gal Gadot zlou královnou v hrané Sněhurce?

04.11.2021

Hrané adaptace klasických animovaných hitů se studiu Disney v posledních letech velmi dobře vyplácí, není tedy divu, že po Popelce, Knize džunglí, Krásce a zvířeti, Dumbovi, Aladinovi a Mulan nyní… (více)

Reklama

Reklama