Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Carlton Flynn zmizí přesně 17 let potom, co se ztratil Stewart Green, a mezi lidmi, kteří jsou s oběma muži nějak spojení, to spustí řetězovou reakci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (49)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mě bavilo. První půlka víc jak druhá, ale šlape to celou dobu a nenudila jsem se. Spousta postav, kde každá ukáže svůj střípek a postupným prolínáním děje se skládají dohromady. Nezkoumala jsem, jestli vše dává logiku, nijak zvlášť jsem nedumala nad tím,  jak to bylo (ale byla zvědavá). Jen jsem vypla a konzumovala děj. Prostě režim  - dobře se na to dívá a odsýpá to. Dobré to bylo! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sice sem od Cobena stále ještě nic nečetl,ale to nic nemění na tom,že mě tyhle seriálová zpracování jeho knih pořád baví.Stay Close je sice po Safe,Stranger a Inncoente nejslabší a nejvíc hapruje po logické stránce,ale i tak pořád funguje jako nadprůměrná jednohubka.Trochu škoda těch pár podivných momentů,které úplně nedávají smysl,nicméně v rámci dramatizace a potřebě nějakých těch zvratů s nimi nemám zas až takový problém...70% ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Kdybych dala na recenze, vůbec bych do toho nešla a to byla škoda. Nelogicnosti tam sice jsou, ale to je jedno. Je to natolik zajímavě a napínave poskládané dohromady, že mě bavilo na to koukat - a vzkaz pro chytrolíny - vraha rozhodně na začátku neuhadnete. Pravda, vrzli tam jeden bizar pár psychopatu, kteří jsou jak z úplně jiného filmu i žanru, až si trochu tukate na čelo; ale když to začnete brát jako oživení a nee jako úplnou pakárnu😀, dá se na to přistoupit. ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Nie je to ten anglický vysoký štandard, na aký som bola zvyknutá. Možno z hľadiska detektívnej zápletky to nebolo vymyslené úplne zle, dokonca ma to udržalo v napätí až do konca, hoci vrah ma neprekvapil.. Chýbalo však tomu niečo viac: z hľadiska scenára, psychológie postáv aj samotného herectva: Šlo to viac na efekt než do hĺbky. Taký lepší priemer.. ()

Marykus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trošku natažené, ale za to kvalitně zpracované. Námět, podle mě, prostě nebyl nic moc - nic nového ani revolučního. Zachránil to až pak dobře napsaný scénář a produkce obecně. Herci nijak filmu neuškodili, ale ani to nijak nadprůměrně neposunuli aby se toto za mě dostalo na 4*. Ovšem, kdyby toto byl trošku delší film, pocity a následné hodnocení diváka by asi byly jinačí. Dalo by se to podle mě nacpat do 150 minut a v tom případě by napětí připomínalo Gone Girl, ale nějak moc se to prostě roztáhlo. Člověk by Stay Close rád sloupl jako jedno sousto, jenže málokdo si najde čas celý den. A to za mě nebylo dobře. Místama jsem se nudil víc, než bych chtěl. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení seriálu probíhalo v anglických městech Blackpool, Manchester, Sutton a v lokalitách Silver Jubilee Bridge Runcorn a Knowsley Safari. (GASTON73)

Reklama

Reklama