Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[10%] Jsem docela v šoku! Accident man z r. 2018 se pro mě stal naprostou béčkovou srdcovkou! V tom filmu bylo zkombinováno vše možné viz perfektně natočené bitky, skvěle zmáknutý černý humor, celková nadlehčenost, příběh, výborný Adkins – prostě lahoda. A tohle pokračování po 4 letech? No, je vidět, že změna režisérské stoličky na tom má asi zásadní podíl. Jako sorry, ale aby v 90% filmu bylo tolik trapného humoru a to především tolik ujetých scének i při dlouhých bitkách, které za to ani moc nestály? Nejhorší na tom asi byly ty efekty při různém zabití viz scénka, kdy Adkins jedné ženské propíchne něčím lebku čímž jí vyrazí oko a obřím gejzírem krve pokropí jednoho idiota? No, hrůza jak dnešní béčka můžou vůbec klesnout. Jako já sem tam mám rád ujeté filmy, ale musí to mít nějakou úroveň. Tohle si fakt Scott nezaslouží … Kamera je v soubojích vcelku dobře nasnímaná, bojové chvaty jsou sice přehledné, ale postrádají nějakou údernost. A nejde mi ani o to, že když souboje trvají docela dlouho, tak, že je to nereálné a tak, ale prostě mě to začalo po 2 minutách nudit – myslím tím jednotlivé fighty. Jako poslední bitka byla docela dobrá, ale celé to podkopává ta hnusně humorná stránka snímku. Třeba s tím klaunem. Jako tohle je vyloženě parodie jak vyšitá. Takhle trapně jsem se tedy dlouho necítil. Dávám tomu 10% a nejslabší možnou 1* z milosti kvůli Scottovi a přehledné kameře (nikoliv tím myšleno dobrým soubojům). O příběhu tu už vůbec není řeč, ale to bych neřešil. Budu se snažit na tuhle sračku zapomenout a hned si v nejbližší době zopáknout první díl, který je úplně někde jinde … ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slabší než předchozí část, hlavně se tu více žvaní a méně mlátí. Ale poslední třetina má přeci jen spád a souboj s klaunem si zaslouží jednu hvězdu navíc, protože je fakt zábavný. Siu-ling je ženská podoba Cata z Růžového pantera, nakonec mi ale tolik nevadila, jako když se poprvé zjevila. Typické oddechové béčko na jedno podívání, z něhož, kdyby se vyhodily zbytečné kecy, by byla pěkná jízda. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je čistá katastrofa a poprvé jsem u toho usnul. Zbytek jsem dojel právě teď a musím říct, že kdyby měl film o deset minut míň, tak se hovno stane. Od jistého momentu to je jen kecy, bitka, kecy, bitka. Vrcholem je asi souboj s nezničitelným klaunem, který nakopl film do úplně jiné roviny. Škoda těch volovin předtím. Bohužel ani díky skvělému klaunovi nebo snažícímu se ninjovi to není na víc než 2. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zachránit blbce, dosat kámoše ze spárů gangu a vyřídit co nejvíc obskurních zabijáků. Občas to zaskřípe, sem tam je to i trochu trapné a efekty jsou naprosto příšerné. Ale sviští to solidním tempem, mydlí se to tu prakticky pořád a nakonec se tu najde i pár povedených hlášek. Navíc rvačka s klaunem, který má na násadě přivázanou prolejvačku, mě prostě bavila. Na jedničku to samozřejmě nemá, protože tohle je vyloženě tupá akčňárna, ale zabavit to dokáže. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

U pokračovania skvelej jednotky som sa obával troch vecí. 1. Horších bitiek, keďže v obsadení okrem Adkinsa tentoraz nie je žiadny ďalší povedomý bitkár. Ale bitiek je neúrekom (rozhodne viac ako minule) a po choreografickej stránke sú vymazlené. 2. Zmeny režiséra. Namiesto nie vždy úspešného ale vďaka Adkinsovi občas schopného Jesse V. Johnsona sme sa dočkali dvoch no name borcov, ktorí zažiarili rovnako ako Stahelski a Leitch pri prvom Wickovi. Vďaka nim majú bitky nielen skvelú choreografiu, ale sú natočené aj oveľa štýlovejšie ako minule. Hlavne vynaliezavá kamera, ktorá je pri bitkách rovnocenným parťákom bojovníkov a dynamický, ale prehľadný strih dodáva bitkám poriadny drajv. A aj mimo bitiek vizuál pôsobí viac cool. Fanúšikovia gore (EvilPhoenix a spol.) budú tiež dostatočne ukojení. 3. Najviac som sa ale obával, že kvôli absencii osobnej vážnej línie z jednotky to teraz bude až príliš infantilné. Prvá polovica filmu si ale dokonale vystačí len s komediálnou zložkou. Najviac ma bavila ženská variácia na Clousovského Kata, ktorá neustále testuje Adkinsove schopnosti. Z Freda sa zase stal skvelý parťák hlavného hrdinu. Ray Stevenson tu pôsobí trochu zbytočne a nasilu. V druhej polovici sa to ale začne všetko rozpadávať. V prvom rade mi extrémne vadil full retard imbecilný debilný chuj, ktorého musí Adkins chrániť. Každú jednu sekundu mi liezol na nervy a mal som chuť sa pridať k všetkým tým zabijákom a picnúť ho. A zároveň to vyzeralo, akokeby tvorcom došli prachy a tak sa zavreli v nejakom sklade, kde nasledovala jedna bitka za druhou. Síce kvalitné, ale predsalen to po chvíli začne nudiť jak bezdejové filmy Tonyho Jaa. Bitkám chýba hlavne gradácia. Borci do seba mlátia jak z gulometu a často sa kašle na reakcie na údery a kopy. A tak to pokračuje donekonečna dokiaľ nezaznie pomyselný gong a jeden z borcov náhle padne na zem. Trochu lepšie rozvrhnúť bitky behom filmu a pár mega naviac by filmu tiež rozhodne prospelo. Plus namiesto full retarda mohli vymyslieť nejakú inú zámienku pre ktorú musí Adkins všetkých zmlátiť. Celkovo teda slabšie ako minule, ale stále nadpriemerné a dúfam, že vznikne aj trojka. 6/10. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 22 dní a prebiehalo na Malte. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama